Kateri čut morate izostriti?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase, premislite, kaj se morate naučiti, da boste potešili svojo dušo, razum in telo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Poskrbeti morate zase in energijsko izžarevanje okoli telesa ter za to, da so odprte vse subtilne energijske poti na površini kože. Občutek dotika ima pomembno vlogo v življenju. Posebno nego namenite fizičnemu telesu, večkrat si privoščite sprostitev brez izgovorov ali slabe vesti. Masaža bo blagodejno vplivala na vašo energijo, zlasti če jo boste dobili s strani ljubljene osebe. Osvobodite se negativnih misli in napetosti, stremite k temu, da bo celotno telo sodelovalo.

Sporočilo pod številko 2

Izostren čut bo poskrbel za boljše zaznavanje okolice in opazovanje le-te. Lažje boste komunicirali z drugimi in sobivali, če boste prepoznali, kaj vam želijo povedati ali pokazati. Opazili boste najmanjše podrobnosti, ki vam bodo olajšale odločitev, kaj si sploh želite oziroma kako se želite odzvati. Pazite le, da ne boste postali pri »opazovanju« preveč togi, da ne boste dosegli ravno obratni učinek.

Sporočilo pod številko 3

Razvijajte čut vonja. Okoli nas je veliko različic vonja, vsak povzroči svoje odzive in asociacije. Začnite prepoznavati stvari po vonju – tako stvari kot ljubljene osebe. Telesni vonj je lahko afrodiziak, kar prebudi energijo in ostale čute. Vonj bo prebudil tudi marsikatere spomine, zaradi katerih boste ponovno užili že pozabljeni trenutek. Vaše telo bo preplavila čutnost, vzburljivost in vznesenost.

Sporočilo pod številko 4

Obudite čut sluha. Prisluhnite zvokom okolice, posvetite se tonu ljubljene osebe. Zvok lahko močno vpliva na odločitve, ki jih sprejemamo vsak dan. Z negovanjem občutljivosti za zvok boste slišali še tako nežne in tihe besede, ki bi jih običajno preslišali. Razločite, od kje prihaja zvok, kaj je izvor. S tem boste kot oseba postali bolj čuječi in navzoči v tem trenutku. Začeli boste prepoznavati stvari in osebe. Večkrat pa se prepustite tudi poslušanju glasbe. Naj ta nežno poboža vašo dušo. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram