Katera lastnost naj bo v prihajajočem obdobju v ospredju?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas, nato pa se pogumno lotite vseh življenjskih izzivov. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo začetek leta 2023, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1: nežnost

Postanite nežnejši do sebe in svojih ljubljenjih. Poiščite ravnovesje v vseh okoliščinah in vseh odnosih. Ne sklepajte kompromisov, ampak najdite pravo rešitev za vse vpletene. Ne predajajte se negativnih občutkom, ampak se zavedajte, da imate vedno moč vplivati na svoja čustva. Začnite poudarjati ljubezen, delite jo z drugimi. Večkrat se nasmehnite, podelite nežen objem ali poljub. Zapomnite si: nežnost srca je močnejša od preudarnosti. Marsikoga boste presenetili, če boste ubrali pot srčnosti.

Sporočilo pod številko 2: modrost

Prepoznajte modrost svoje duše. Če imate občutek, da ste se v življenju ustavili na eni točki, ki vam onemogoča rast ni razvoj, se zazrite vase. Otresite se starih navad in vzorcev mišljenja. Začnite posegati po novih znanjih. Izražajte svoje ideje. Zdaj imate priložnost, da s svojimi znanjem in sposobnostmi dosežete preboj. Poglobite in razširite svoje védenje. Začnite zaupati vase, oprite se na svoj razum.

Sporočilo pod številko 3: radost

Veselite se sprememb, ki prihajajo. Verjemite vase in zaupajte v svojo edinstvenost. Po tem se razlikujete od drugih. Ne primerjajte se z drugimi, ampak z njimi delite svojo radost. Spremenite prepričanje, da ne morete biti veseli ali srečni. Odprite se obilju in ljubezni. Odkrijte, kakšni potenciali se skrivajo v vas in se lotite nečesa, kar vas veseli. Ko boste naredili korak k temu, vam bodo na poti širjenja radosti sledili tudi drugi. Upajte si, saj boste tako dobili tudi boljši pogled na tem, kar se okoli vas dogaja.

Sporočilo pod številko 4: svoboda

Osvobodite se vseh bremen in navad, ki vam preprečujejo, da bi v življenju resnično uživali. Oddaljuje se od oseb, s katerimi čutite ujetost. Neprijetne okoliščine so priložnost, da naredite korak naprej. Osvobodite se okov preteklosti. Začnite uživati. Izrazite svoja čustva, ne bojte se tvegati. Odločite se za ljubezen, veselje ali srečo. Čar svobode je, da se lahko odločite, kaj boste čutili. Lahko ste žalostni, lahko delate napake. Lahko ste sami, lahko ste v odnosu. Odločitev je vaša!

Sporočilo pod številko 5: sočutje

Ozrite se v srce in priznajte, kaj resnično čutite. Sočutje je kvaliteta, ki združuje največja nasprotja in prinaša svetlobo v najtrdnejšo temo. Oddaljite se od potrebe po kreiranju negativne energije. Na življenje začnite gledati s srcem. Ne zanikajte več, kaj se skriva v vas ali kdo ste. Z ljubeznijo do sebe in drugih boste osebnostno zrasli in tudi druge navdihnili, da začnejo delati na sebi in pokažejo več sočutja.  

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram