Katera barva vam bo pomagala doseči želeno?

Preberite si, katera barva vam bo pomagala doseči želeno. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želene cilje in uresničiti želje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh naj v vašem vsakdanu ne manjka rumene barve. To je namreč barva sonca, topline in zadovoljstva. Pozitivno bo vplivala na vaše razmišljanje, izboljšala bo spomin in povečala vašo samozavest. Okolici boste lažje pokazali svojo moč in zaupali v svoje sposobnosti. To bo opazila tudi okolica, ki se bo večkrat obrnila na vas. Pred vami je obdobje, v katerem lahko s pomočjo rumenih odtenkov zasijete.

Sporočilo pod številko 2

Vijolična barva v vašem vsakdanu bo prinesla stabilnost, povečala vaše ambicije in izboljšala pristop k uresničevanju želja. Manj bo stresnih trenutkov ali obremenjevanja vnaprej, kaj vse se lahko zgodi. Videli boste več možnih rešitev, saj se bosta povečali tudi domišljija in ustvarjalnost. Svoj um boste odprli, pri tem pa bili tudi bolj dovzetni za sporočila višjih energij. Razum boste očistili negativnosti in svoja čustva odprli duhovnosti.

Sporočilo pod številko 3

V vsakdanu naj ne manjka nežne roza barve. Ta bo v vas spodbudila nežnost, igrivost in romantičnost. Dobili boste drugačen pogled na dogajanje okoli sebe, pri čemer bo prevladala mirnost in ljubezen. Predvsem na področju ljubezni vam bodo roza odtenki omogočili poglobitev odnosov. K sebi boste privlačili navihanost, radoživost in harmonijo. Vse, kar vas trenutno bremeni, ali ustvarja občutke jeze, bo roza barva razrešila.

Sporočilo pod številko 4

Z rdečimi odtenki boste v vsakdan prinesli več energije, strasti, veselja in moči. Ne bo vam manjkalo poguma in odločnosti, zaradi česar lahko zlasti na poslovnem področju pričakujete več uspehov. Zaradi višje ravni energije boste uresničili več svojih načrtov. Z rdečimi oblačili boste pustili vtis, ki se dlje časa ne bo pozabil. Poleg tega pa boste tudi sami sebi dokazali, da zmorete vse, kar si zadate.

Sporočilo pod številko 5

V vsakdan vnesite več turkizne barve, saj bo pomirila vaš um. V sebi boste začutili nekaj novega, nekaj osvežujočega: prefinjenost, spokojnost, celovitost, ravnovesje in potrpljenje. Drugače boste pogledali na dogajanje okoli sebe. Manj bo obremenjevanja in hitenja. K stvarem, ki jih želite urediti ali realizirati, boste pristopili z umirjenostjo, zaradi česar boste spoznali tudi nove informacije, ki so vam bile do zdaj prikrite.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram