Katera afirmacija vam bo pomagala doseči želeno?

Preberite si, katera afirmacija vam bo pomagala doseči želeno. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in prebroditi težavno obdobje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

»Imam svobodo in moč, da ustvarim življenje, ki si ga želim.« S ponavljanjem te afirmacije boste lažje dosegli želeno, saj se bo povečalo zaupanje v notranjo moč in znanje. Manj bo negotovosti in dvomov, kar bo pomembno vplivalo na vaš pogled na življenje. Manj se boste ozirali za mnenjem okolice in kaj si drugi mislijo. Svobodo, ki jo boste zaznali, bo darilo, s katerim boste lahko začeli aktivno uresničevati vse svoje cilje.

Sporočilo pod številko 2

»Moje možnosti so neskončne.« Ko boste začeli ponavljati to afirmacijo, boste spoznali, da ste si sami po nepotrebnem postavljali meje in ovire. Z zaupanjem vase in svoje talente, vam bo uspelo doseči neverjetne stvari. Pomembno bo, da si boste vzeli čas in da ne boste hiteli, ampak vsako priložnost, ki jo boste srečali, temeljito preučili. Na ta način ne boste ničesar zamudili ali se znašli na točki, kjer bi razmišljali, kaj bi bilo, če bi se drugače odzvali.

Sporočilo pod številko 3

»Sem oseba, ki je polna energija in vitalnosti, moj um pa je miren.« Ko boste začeli ponavljati to afirmacijo, boste k sebi privabili pozitivne energije, ki bodo pomembno vplivale tudi na vaše splošno počutje. Trdnost telesa, uma in duha vam bo omogočila, da vas nič ne bo moglo ustaviti na poti do cilja. Zaradi zaupanja vase tudi okolica ne bo mogla vplivati na vaše razmišljanje, kar bo prineslo manj stresa in več zadovoljstva.

Sporočilo pod številko 4

»Moja dejanja nenehno ustvarjajo bogastvo in obilje.« S to afirmacijo boste k sebi priklicali pozitivne energije, ki vam bodo pomagale doseči želene cilje. Pomembno bo, da boste vsako jutro začeli s to pozitivno mislijo, saj boste tako sprogramirali svoje misli, da se boste lažje uprli negativnosti in strahovom. Ker boste začeli verjeti vase, da ste zmožni ustvariti vse, kar si boste zastavili, se bodo stvari hitro postavile na svoje mesto. 

 

  

 

POVEŽI UM, TELO IN DUHA

Zaživi v tem trenutku! Odkrij, kdo si, kakšni potenciali se skrivajo v tebi in stopi na pot enotnosti s samim seboj in univerzumom...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram