Katera afirmacija nas vas spremlja v naslednjih dneh?

Preberite si, katera afirmacija nas vas spremlja v naslednjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v jesenskih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh naj vas spremlja afirmacija »Na polno uživam v življenju.« Ne glede na ovire, s katerimi se boste srečali, ohranite veselje in optimizem. Če se ne boste predali negativnosti in pesimizmu, boste hitreje razrešili vse, kar vas bremeni. Prepoznajte, da ste vi ustvarjalec svojega življenja in da sami izbirate svoje misli.

Sporočilo pod številko 2

»Druge sprejemam takšne, kot so.« Ta afirmacija naj bo stalna spremljevalka v tem mesecu. Če drugih ne boste želeli spremeniti, se bodo odnosi lažje razvili. Zavedajte se, da ima vsak svoje lastnosti, ki se ne ujemajo z lastnostmi drugih. A če se najde način, da se te razlike sprejmejo, se lahko ponudijo nove lekcije, ki bodo še kako prav prišle kasneje v življenju .

Sporočilo pod številko 3

Vsako jutro naj vas razveseli afirmacija »Ko se pogledam v ogledalo, me preplavi navdušenje.« Če boste dan začeli z nasmehom in veselo energijo, boste uspešnejši. K sebi boste privabili pozitivne dogodke in ljudi. Če boste dali dnevu priložnost, da vas pozitivno preseneti, boste odkrili, kaj ste pravzaprav zamujali, ko ste dali prednost slabi volji in negotovosti.

Sporočilo pod številko 4

»Vsak dan je poln ljubezni in zadovoljstva.« Ko boste v dvomih, kako naprej ali na koga se zanesti, se spomnite, da sta v vašem življenju ljubezen in zadovoljstvo. Ne pozabite na ljudi, ki vas podpirajo. S ponavljanjem afirmacije boste začutili tudi večjo ljubezen do sebe, ki je pravzaprav predpogoj za ljubezen drugih.

Sporočilo pod številko 5

Pred vami je zanimivo obdobje, ki ga boste najbolje izkoristili, če si boste vsak dna ponovili afirmacijo »Hrepenim po novim, zdravih izkušnjah.« Ker boste odprti za nove priložnosti, ne glede na to, v kakšni obliki se bodo pojavile, boste lažje uresničili svoje načrte. S pozitivnim mišljenjem si boste ne le odprli številna vrata, ampak prepoznali tudi svoj resnični potencial.

Sporočilo pod številko 6

»Ljubim svoje telo.« Če boste sprejeli svoje pomanjkljivosti in si resnično rekli, da se imate radi takšne, kakršne ste, bo v vaše življenje vstopila nova energija. Vsaj tekom tega tedna bodite neobremenjeni s tem, kako izgledate. Veselite se vsake krivulje, obline, brazgotine, gubice… To ste vi. Izkušnje so vas izoblikovale v to, kar ste. In najpomembnejše: pomembna je notranja lepota!

Sporočilo pod številko 7

V naslednjih dneh si večkrat ponovite afirmacijo »Vsi moji odnosi so zdravi, saj temeljijo na ljubezni in sočutju.« Ko bo ta postala del vas, boste prepoznali, kdo vas resnično podpira in kje bi bilo vredno dvakrat premisliti, kakšna dinamika je v odnosu. Če se boste obkrožili z osebami, ki vas podpirajo in vračajo čas ter energijo, boste ustvarili neprecenljive vezi.

Sporočilo pod številko 8

Večkrat na dan si ponovite afirmacijo »Uspeh žari iz mene.« Ko boste verjeli vase, da ste zmožni neverjetnih stvari, boste uspeli. Ne glede na ovire, s katerimi se boste srečali, ne obupajte, saj se v vas skriva moč. In s to močjo boste lahko uresničili svoje načrte. Ne menite se za mnenjem okolice, ampak ohranite zaupanje vase in svoje sposobnosti.

Sporočilo pod številko 9

»Z lahkoto sprejemam odločitve.« S to afirmacijo se boste lažje odločili, kako naprej. Zavedati se morate, da vsakega dejanja in poteze ni treba do potankosti analizirati. Včasih je najpreprostejša odločitev tista prava, zato si ne otežite procesa odločanja. Seveda premislite, preden se boste odločili, a ne analizirajte preveč. Presenečeni boste, kako se bodo stvari začele odvijati.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram