Kakšno sporočilo se skriva?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva, nato pa december začnite z odločnostjo, samozavestjo in pogumom. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v zimskih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Gaja

Vzemite si čas za razmislek. Zadali ste si veliko ciljev, ki jih boste težje izpeljali do konca. Če jih ne boste analizirali, se lahko znajdete v začaranem krogu, polnem skrbi in negotovosti. K svojim ciljem pristopite preudarno, objektivno in prizemljeno, saj boste le tako spoznali, kateri je vaš naslednji korak in kateri od ciljev potrebuje več vaše pozornosti. S tem nikar ne zavlačujte, sicer se lahko znajdete na točki, kjer ne boste vedeli, kako naprej.

Sporočilo pod številko 2 – Serapis Bey

Stopite korak naprej. Zdaj je čas za dejanja, zato ne iščite izgovorov, zakaj nečesa ne bi naredili. V vas je moč, ki vas bo vodila do uresničitve želja, a najprej si morate začeti zaupati. Če boste čakali na druge, da pokažejo zaupanje vase, ne da bi sami verjeli vase, boste težje našli to, kar iščete. Zdaj je čas, da se dvignete nad vse dvome in strahove ter si rečete, da boste uspeli. Zaupanje vase je ključnega pomena, zato ne iščite izgovorov, zakaj ne bi verjeli vase.

Sporočilo pod številko 3 – Božanski vodja

Prepustite se energija, ki vas obdajajo. Zdaj je čas, da se sprostite in prisluhnete svoji intuiciji, v obzir vzamete vsa znamenja vesolja in ne razmišljate preveč. Če se boste na poti zaustavili in padli v spiralo pretiranega analiziranja, boste zamudili številne priložnosti za osebni napredek. To ne pomeni, da lahko po svetu hodite brezglavo, ampak da pokažete zaupanje, da tudi okolica oziroma drugi vedo določene stvari.

Sporočilo pod številko 4 – Marija Magdalena

Prisluhnite si. V naslednjih dneh lahko dosežete velike osebne preboje, če si boste zaupali in se poslušali. Ne ignorirajte občutkov, ampak pustite, da vas usmerijo na pot. Tu boste odkrili zanimive stvari in lekcije, ki vas bodo kot osebo nagradile in omogočile, da začnete posegati po zvezdah. Ne glede na to, kaj vam bodo drugi govorili, ne pustite, da bi vas to ustavilo. Imate moč, ki je neverjetna in vas bo vodila k lepim stvarem.

Sporočilo pod številko 5 – Beli orel

Za hip se ustavite in razmislite o svojih ljubljenih osebah. Obnovite stike z ljudmi, s katerimi se že dlje časa niste slišali, a ste imeli v preteklosti lep odnos. Ne pustite, da bi ponos prišel med vas in vaše ljubljene. Dvignite se nad malenkosti in poglobite oziroma obnovite vezi. To bo prineslo nove občutke in spoznanja, s katerimi boste lažje naredili korak naprej k življenju, ki si ga želite in o katerem sanjate.

Sporočilo pod številko 6 – Krišna

Ozrite se okrog sebe in spoznajte podporo, ki jo prejemate. Zdaj je čas, da se nehate skrivati v ozadju in stopite v ospredje. V sebi skrivate številne darove, s katerimi boste dosegli preboj, ki si ga želite, poleg tega pa imate okrog sebe ljudi, ki vam bodo pomagali doseči želeno. Če se vam bo zataknilo, ne obupajte, ampak globoko zadihajte, nato pa spoznajte, kako ste cenjeni in ljubljeni. Vaš trud ljudje opazijo.

 

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša leto prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram