Kakšno sporočilo se skriva za vas?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je najprej pritegnila. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pomembno bo, da ne boste pozabili, kdo ste in kaj ste si zastavili, da boste v naslednjih mesecih dosegli. Četudi so okoliščine drugačne, lahko vztrajate in se trudite, da boste želeno realizirali. Ne odstopite od svojih ciljev (in prepričanj), ampak verjemite vanje. Kljub temu lahko gradite na načrtih in željah - presenečeni boste, kaj vse boste spoznali in kakšni novi vidiki se vam bodo odprli. Ko se ne mudi, se lahko odkrije marsikaj zanimivega. 

Sporočilo pod številko 2

Vaša intuicija vas ne bo pustila na cedilu, zato ji sledite. Prisluhnite svoji notranjosti, ko boste sprejemali odločitve in ne pustite, da bi drugi preveč vplivali na vas. Pred vami so pomembne življenjske spremembe, ki prinašajo velik blagoslov, zato bo pomembno, kako boste k njim pristopili. Nadaljujte po poti, po kateri hodite, in sprejmite vse darove, ki so okoli vas ter ostanite zvesti sami sebi. 

Sporočilo pod številko 3

Četudi ne vidite rezultatov, višje energije delujejo vam v prid. Sprejmite modrosti in pomembne lekcije, ki so okoli vas, in pustite, da se vaše obzorje razširi. Zdaj je dober čas za spremembo, zato ne zavlačujte, ampak se poglobite vase in svoje želje. Nikar pa ne hitite, še posebej ne za vsako ceno. Počakajte in premislite, saj boste tako lažje dosegli želene rezultate, pri tem pa ohranili pozitivno energijo, ki vas že zdaj obkroža. 

Sporočilo pod številko 4

Zdaj je čas, da poenostavite svoje življenje in odstranite ves nered – fizični in psihični. Ne iščite več izgovorov, zakaj se tega ne bi lotili. V vas se skriva moč, s katero boste lahko uravnotežili svoje življenje in izboljšali pretok aktivnosti. Določite si datum, do katerega želite, da je nered pospravljen, in se temu posvetite. Ko se boste poslovili od nepotrebnih stvari, boste ponovno zasijali in prepoznali skrite darove, ki jih življenje nudi. 

 

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram