Kakšno sporočilo se skriva za vas?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva za vas. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v poletnih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Sveti duh

Ljubezen je v zraku in je resnična. Zaupajte svojim občutkom in ne skrivajte tega, kar čutite. Prepustite se jim, saj boste na ta način izkusili nekaj lepega. Ne nosite srca na pladnju, bodite pa dovolj samozavestni, da znate izraziti, kaj čutite. Presenečeni boste, kaj vse boste privabili k sebi v življenje, če se boste prepustili energiji ljubezni. Ta vas bo popeljala na pot polno zanimivih in vznemirljivih izkušenj.

Sporočilo pod številko 2 – Upanje

Opusti vse negativne misli. Stopi stran od pesimizma. Odloči se za pozitivnost in ljubezen. Ta kombinacija vas bo vodila k novim izkušnjam, ki vas bodo naučile pomembnih lekcij. Lažje boste sprejemali in dajali pozitivnost, ne da bi pri tem razmišljali, kaj se skriva v ozadju ali kaj se skriva med vrsticami izrečenih besed. Zdaj je čas, da se predate ljubezni in svetlobi, saj bo to v vaše življenje prineslo svežino, ki jo iščete in potrebujete.

 

 

Sporočilo pod številko 3 – Boginja Brigid

Ne čakajte več na spremembe. Zdaj je čas, da stvari vzamete v svoje roke in ukrepate. V vas se skrivajo talenti, s katerimi boste dosegli izjemne uspehe, le samostojnega koraka naprej se ne smete bati. Če boste čakali na druge, da vam pomagajo, se boste načakali, saj je na vas, da stopite v akcijo. V sebi imate moč, da dosežete velike premike, le zazrite se vase in si prisluhnite. Intuicija vas bo vodila v pravo smer, zato je ne ignorirajte.

Sporočilo pod številko 4 – Diana

Sanjajte. Dokler posameznik sanja, je vse mogoče, zato razmislite, kaj vse si želite, nato pa stopite na pot manifestacije. Zdaj je čas, da začnete uresničevati svoje cilje. Bodite osredotočeni na to, kaj si želite doseči, saj je pred vami zelo ugodno obdobje. Če boste v naslednjih dneh pasivni in izpustili ponujene priložnosti, boste obžalovali svojo nedejavnost. Brez omahovanja in izgovorov naredite korak k svojim sanjam.

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Lady Portia

Prisluhnite si. V vas se skrivajo odgovori, ki jih potrebujete. Če vas bodo občutki vodili v določeno smer, jim sledite, saj boste na poti spoznali veliko novih stvari in lekcij. In prav nove lekcije bodo tiste, ki bodo oplemenitile vaše življenje in razkrile moč, ki se že skriva v vas. V naslednjih dneh prisluhnite intuiciji in se ne bojte koraka v neznano. Bolj ko boste hrepeneli po novih stvareh, lepše nagrade boste prejeli v prihodnosti.

Sporočilo pod številko 6 – Gaja

Vrnite se na trdna tla. Zdaj ni čas, da bi sanjali nedosegljive sanje ali imeli prevelika pričakovanja. Zdaj je čas, da se vrnete k svoji pristni naravi in prepoznate, kaj vse se skriva v vas in kaj vam je na voljo. Pri tem bodite zelo pozorni na dogajanje okrog sebe, saj bodo v vaše življenje prikorakala nova znamenja, ki vam bodo razkrila, ali ste na pravi poti ali ne. Če boste ugotovili, da morate določene stvari spremeniti, jih dajte, saj se vam bo kasneje to močno obrestovalo.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram