Kakšno sporočilo se skriva pod karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase – brez izgovorov, nato pa se odločno lotite reševanja problema. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >> 

Sporočilo pod številko 1 – Zelena Tara

Bodite iskreni in pošteni do sebe ter se vprašajte, kaj je tisto, kar si resnično želite. Zdaj je napočil čas, da se premaknete naprej in si ne postavljate več omejitev. Sami sebi ste lahko največja ovira, zato nehajte dvomiti vase ali iskati izgovore, zakaj česa ne bi mogli uresničiti. Sprejmite odgovornost za svoja dejanja in ne skrbite, da bi se napačno odločili. Pot, ki je pred vami, je svetla in polna novih lekcij.

Sporočilo pod številko 2 – Ashtar

Odločite se, kaj si želite! Sledite vodstvu intuicije in naredite odločen korak naprej. Zdaj je čas, da sebi in drugim pokažete, kakšna moč se skriva v vas. Bodite vzor drugim in ne čakajte, da se kaj zgodi samo od sebe. Verjemite vase in zaupajte v svoje sanje, saj zmorete doseči vse, kar si boste zastavili. Ko boste našli svojo moč, se bodo načrti začeli uresničevati. Nikar se ne sprašujte, če zmorete, ampak preprosto to naredite.

Sporočilo pod številko 3 – Ivana Orleanska

Očistite se strahu in stopite na pot resnice. Bodite to, kar v resnici ste in ne pustite, da bi okolica poskušala ugasniti vašo svetlobo. Vi sijete in ste navdih mnogim, ki si želijo odpreti oči in videti življenje takšno, kot je – lepo, polno pisanih trenutkov in ljubezni. Ni vse temno in slabo, le pomembno je, da se zavedate, da so včasih prisotne ovire v življenju, a ima zato vsak posameznik moč, da jih premaga. Le prepoznati jih mora in si priznati, da je močnejši, kot morda misli.

Sporočilo pod številko 4 – Marija Magdalena

Jasno se odločite, kaj si želite. Neodločnost in dvomi dušijo vašo dušo ter preprečujejo rast. Vzemite si čas in prisluhnite intuiciji. Njeno vodstvo je izjemno dragoceno in vas bo vodilo k novim spoznanjem, s katerimi boste vsako oviro prepoznali kot novo priložnost za osebni razvoj. In nikar ne skrbite, da bi se napačno odločili. Če boste pustili intuiciji, da vas usmeri, se boste podali na pot, ki jo morate prehoditi.

Sporočilo pod številko 5 – Horus

V vas se skriva ključ, ki odpira vrata k duhovni rasti in napredku. Če se boste zazrli vase, ga lahko najdete že danes. Včasih se je resda težko podati na pot samoanalize in se upirati negativnim mislim. A če boste zaupali vase in se osredotočili na pozitivne misli, boste začeli kreirati pozitivne stvari. Vi ste ustvarjalec svojega življenja, zato ne čakajte, da bi kdo namesto vas dosegel želeno. Zdaj je čas, da stopite skozi nova vrata in začnete dosegati zastavljene cilje.

Sporočilo pod številko 6 – Boginja Brigid

Začutite svojo notranjo moč. Zazrite se vase in prepoznajte, kakšni darovi se skrivajo v vas. Ne iščite odgovorov zunaj sebe, ampak znotraj svoje duše. Vaša moč je neizmerna in čaka, da jo pokažete svetu. Ko boste začeli verjeti vase in v svojo moč, boste ustvarili stvari to, o čemer ste samo sanjali. In zapomnite si: vse velike zgodbe se začnejo s sanjami, zato ne nehajte sanjati oziroma ne pustite, da bi vam kdo stal na poti do manifestacije želenega.

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram