Kakšno sporočilo se skriva za vas?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva za vas, nato pa naredite odločen korak naprej in začnite uresničevati želene cilje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka poleti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Mati Marija

V naslednjih dneh boste morali stopiti korak stran in na dogajanje pogledati bolj objektivno. Če boste želeli stopiti v ospredje ali vedno uveljaviti svoj prav, se lahko določene stvari ali odnose ne razvijajo v smeri, ki bi bila za vas najboljša. Poskrbite, da boste znali drugim omogočiti, da pokažejo, kaj znajo in izrazijo, kaj si želijo. Ko boste prisluhnili drugim in spoznali drugo plat zgodbe, boste lažje dosegli želeno. Sodelovanje z okolico bo obrodilo sadove, ki vas bodo presenetili.

Sporočilo pod številko 2 – Zelena Tara

Čas je, da končno prerežete vezi, ki vas omejujejo. Ne čakajte, da se zadeve spremenijo, ampak naredite prvi korak. Okoli vas so ugodne energije, zato boste začutili podporo, če se boste le zazrli vase in sprejeli vibracije, ki so okoli vas. Premaknite se naprej, ne vztrajajte v coni udobja, ampak pokažite pogum. Ta vas bo vodil k novim spoznanjem in izkušnjam, ki vas bodo kot osebo opolnomočile.

 

 

Sporočilo pod številko 3 – Ivana Orleanska

Ne pustite, da bi vas kaj ustavilo na poti do želenega. Cilji so uresničljivi, zato se ne ustrašite ovir, s katerimi se boste v naslednjih dneh srečali. Vse so premagljive, zato bodite pogumni in odločni. Trud se bo obrestoval, poskrbite le, da boste z nogami ostali na trdnih tleh. Če se boste spozabili in preveč prepustili energijam uspeha, vas lahko zanese. Z realnim pogledom na dogajanje in zaupanjem vase boste zagotovo uspeli.

Sporočilo pod številko 4 – Radha

Vzemite si čas zase. V naslednjih dneh naredite nekaj za svojo dušo – in brez izgovorov. Sprostitev in ponoven stik s samim seboj vam bo prinesel nova spoznanja in odgovore na marsikatera vprašanja, ki vas spremljajo že nekaj časa. Ko boste našli notranji mir, se bo to odražalo tudi na ostalih področjih udejstvovanja, zlasti pa v odnosih, saj bo manj naglih odzivov in negativnosti. Naredite nekaj zase, saj bodo nagrade velike.

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Lady Portia

Bodite odprti za novosti. V naslednjih dneh bodo v vaše življenje stopile nove energije, ki bodo spremenile pogled na določene stvari in odnose. Naredili boste korak bližje resnici in k razbremenitvi. Ker vas vprašanja »kaj, če« ne bodo več spremljala, se boste lažje osredotočili na to, kar si resnično želite doseči in kar vam predstavlja neko vrednost. Vse, kar vam ne omogoča rast in vas ne dopolnjuje, pa le pustite za seboj.

Sporočilo pod številko 6 – Buda

Prisluhnite intuiciji. V naslednjih dneh bodite pozorni na vodstvo čutov in znamenj podzavesti. V sanjah se vam bodo razkrile pomembne informacije, zato si jih poskušajte zapomniti. Zdaj je čas, da vzpostavite boljši stik s samim seboj in se podate na pot duhovne rasti. Ne obremenjujte se z zunanjimi dejavniki, ampak se osredotočite nase. Vaša duša potrebuje nego in razvajanje, zato ji ugodite.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram