Kakšno sporočilo se skriva za vas?

Preberite, kakšno sporočilo se skriva za vas, nato pa se odločite in naredite velik korak naprej k temu, kar si vaše srce najbolj želi. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v poletnih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Boginja Brigid

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali narediti korak nazaj in objektivno pogledati na svoje življenje. Če se boste za hip ustavili, boste spoznali, kje se skrivajo skriti darovi in kje neizkoriščena moč. Za vas je pomembno, da ustvarite ravnovesje in najdete občutek miru ter celovitosti, saj boste tako lažje dosegli želeno in brez občutka, da ste morali za to nekaj žrtvovati oziroma se nečemu odpovedati.

Sporočilo pod številko 2 – Freya

Vsak zaključek prinese možnost za nekaj novega. V prihajajočem obdobju bo pomembno, da se boste znali posloviti od stvari, ki vam ne prinašajo želenih rezultatov in oseb, od katerih prejemate negativne vibracije. Nikar se ne bojte sprememb ali razrešitev, saj bo to vodilo k novemu poglavju, v katerem boste lahko pokazali svojo resnično moč. Ko se boste otresli nepotrebne prtljage, boste zasijali ter lažje izrazili kdo ste in kaj si sploh želite. 

Sporočilo pod številko 3 – Lady Nada

Ne zatiskajte si oči pred resnico in tem, kdo ste. Pred vami je obdobje, v katerem boste lahko spoznali, kaj vse se skriva v vas, če se boste le prepustili energijam okoli sebe in bili pripravljeni na neznano. V svoje delovanje vnesite tudi kanček ljubezni, saj bo ta ključna za doseglo napredka na vseh področjih vašega življenja. Vaše misli in besede se bodo hitreje realizirale, ko boste spoznali resnico – o sebi in svetu.

Sporočilo pod številko 4 – Radha

Posvetite se sebi in svoji duhovni rasti. Ne obremenjujte se z malenkostmi in stvarmi, ki niso v vaših rokah. Pred vami je obdobje, v katerem boste morali prisluhniti svoji duši in telesu. Če boste čas namenili zdravljenju višjega jaza in prenovi sebe, boste za to nagrajeni. Prav tako boste lažje spoznali, da so vse težave le trenutnega značaja in da za vas prihaja nekaj boljšega. S tem načinom razmišljanja boste lažje sprejeli vse prijetne spremembe, ki so pred vami. 

Sporočilo pod številko 5 – Lady Venera

Vaše želje se bodo začele uresničevati, če boste pripravljeni nase in na svoj svet pogledati skozi oči resnice. V prihajajočem obdobju se prepustite energijam in različnim znamenjem, ki jih boste zaznali. V njih se skrivajo nove modrosti in spoznanja, zaradi katerih boste kot oseba močno napredovali. Preko meditacije pa boste stopili skozi portal višjih lekcij, kar bo pomenilo dodaten zagon za to, da dosežete, kar si želite – predvsem na osebni in duhovni ravni.

Sporočilo pod številko 6 – Krišna

Zaupajte vase in svojo neodvisnost. V naslednjem obdobju se posvetite sebi in svetu, ki vas obdaja. Prepoznajte ljubezen in harmonijo, ki je vse okoli vas. To vam bo omogočilo, da boste premagali različne strahove in zasijali v novi luči. Opustite vsa negativna razmišljanja in se pripravite na novo pot, na kateri boste spoznali pravo ljubezen in začutili novo energijo, ki vas bo ponesla novim ciljem naproti.

 

 

  

 

KAKŠNA JE TVOJA PRIHODNOST?

Odkleni svoj resnični potencial in postani to, kar si želiš biti!

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram