Kakšno sporočilo se skriva pod številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase – brez izgovorov, nato pa se odločno lotite reševanja problema. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v prihodnje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je pomembno obdobje, v katerem boste morali prisluhniti srcu in njegovim željam. Zdaj je čas, da se prepustite energiji ljubezni in uživate v zaljubljenosti. Postanite zaljubljeni v življenje in pustite, da vas vodi svetloba. Distancirajte se od negativnih misli in vzorcev. Ko boste spustili stare zamere iz srca, boste resnično zadihali in začeli ustvarjati pristne odnose. Ne zapirajte se pred drugimi in ne bežite pred ljubeznijo. Odprite roke in objemite vse, kar vam življenje ponuja.

Sporočilo pod številko 2

Vsake sanje se začnejo z idejo, zato jih negujte. Vizualizirajte si svoje želje. Upajte si razmišljati, kaj bi bilo, če bi se začelo uresničevati vse, kar si želite. Bodite ustvarjalni in ne pustite, da bi se ustavili. Meja ni nebo! Napolnite se s pozitivno, optimistično energijo in začnite opazovati svoje življenje, kako se spreminja na bolje. Pustite se presenetiti. Ne pustite, da bi vam okolica govorila, kaj lahko in česa ne morete storiti. Zaupajte si in uspelo vam bo doseči nemogoče!

Sporočilo pod številko 3

Dvignite svoje vibracije in energijo! Ko si prizadevamo spremeniti določene stvari, je krivulja uspeha zelo strma, zato je pomembno, da ohranimo vajeti v svojih rokah. Želja po spremembi mišljenja je izjemo težka, zato ljudje pogosto opustijo to nalogo, saj je lažje stopiti stran, kot pa se boriti. Proces dviga vibracije in spremembe mišljenja ni enostavna in hitra, ampak zahteva čas. Vsak dan znova se je treba boriti zase, za pozitivno razmišljanje in energijo. Da spremenimo svoje miselne (negativne in omejujoče) vzorce, je potreben čas.

 

 

 

  

KAJ TE ČAKA V PRIHODNJE?

 Te bo ta mesec še presenetil? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram