Kakšno sporočilo se skriva pod številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase – brez izgovorov, nato pa se odločno lotite reševanja problema. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v aprilu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje umiritve in veselja. Končno boste našli pravo rešitev zase, kar bo prineslo novo energijo in občutek sreče. Ves vaš trud bo poplačan, pri tem pa vam ni bilo treba »žrtvovati« preveč stvari. Seveda, določena odrekanja so bila potrebna, a zaradi višjega cilja. Ste na pragu novega življenjskega ravnovesja, zaradi katerega boste lahko dosegli želeno tako v ljubezni kot v karieri in financah.

Sporočilo pod številko 2

Pomembno bo, da boste v prihodnjih dneh zadevo, ki vam povzroča sive lase, analizirali in ponovno ocenili. Ne vztrajajte pri nečem le zato, ker ste si to nekoč želeli zase ali ker menite, da bo v prihodnje za vas to ena izmed boljših izbir. Sedaj živite svoje življenje, zato odstranite vse, česar si ne želite ali vam ne služi več. Vaše življenje potrebuje prevetritev, zato si jo privoščite in poglejte resnici v oči.

Sporočilo pod številko 3

Odpustite si stare napake, ki so vas pripeljale do trenutne točke, in odpustite napake tudi drugim. Ne opirajte se na nekaj, kar je že bilo in česar ne morete popraviti. Zdaj je čas, ko vplivate na svojo prihodnost, zato ne živite v preteklosti. Ko boste le-to pustili za seboj in boste nanjo gledali kot na učiteljico, boste dosegli zaključek, ki ga iščete.

Sporočilo pod številko 4

Dokler boste tajili svoje iskrene želje in vztrajali pri podobi, za katero želite, da si jo o vas ustvarijo drugi, ne boste nikoli popolnoma zadovoljni in srečni. Najprej se morate sami vzljubiti, pa boste lažje vzpostavljali odnose tudi z ostalimi ljudmi. Vse se bo uredilo, ko boste sneli masko in se ne boste več obremenjevali z mišljenjem drugih. Notranje boste srečni, ko boste iskreni in ne boste več analizirali vsake svoje besede ali poteze.

 

 

  

KAJ TE ČAKA V PRIHODNJE?

 Te bo ta mesec še presenetil? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram