Kakšno sporočilo se skriva pod številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase – brez izgovorov, nato pa se odločno lotite reševanja problema. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v marcu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Narediti boste morali nekaj velikega, da se bo stvar rešila. Pokazati boste morali večje zaupanje vase in v svoje cilje. Življenje, ki ga živite, ne zrcali tega, kar si resnično želite, zato ukrepajte. Situacija, ki vas trenutno ovira pred velikim prebojem, se bo uredila, če boste naredili prvi korak, pri tem pa bili razumski. Imate vse potrebne sposobnosti, le zaupajte vase in ne se ozirajte na mnenje okolice. Stojite pred vrati sprememb, ki bodo spremenile tok življenja in prinesle tudi priložnost za temeljito osebno prenovo.

Sporočilo pod številko 2

Težava, s katero se srečujete, je tik pred razrešitvijo. Dovolite, da staro odide in se pripravite na novosti, četudi to ne bo najlažja odločitev, ki jo boste morali sprejeti. Samozavestno stopajte po novi poti, ki prinaša številne priložnosti za osebno rast in uspeh. Okoliščine pred vami vam bodo naklonjene in omogočale vam bodo, da usmerite pozornost na to, kar je resnično pomembno. Notranja moč in zaupanje v lastno intuicijo bosta na trenutke pred preizkušnjo, a z mirnim pristopom boste našli zaključek, ki ga iščete.

Sporočilo pod številko 3

Preučite svoje namene. V vas je veliko nasprotujočih se ciljev in zamisli, zaradi česar se morate sprostiti in distancirati od vsega, kar vas bremeni. Dvignite si nivo energije in duha. Ozavestite, kateri vzorci se vam ponavljajo in jih prekinite. Situacijo, v kateri ste, boste najlažje rešili, če boste spoznali svoje življenjske navade in prepoznali, katere vam preprečujejo premik v življenju. Uravnovesite uresničevanje ciljev s počitkom, saj bo to prineslo boljše rezultate, premislite pa tudi o nadgraditvi znanja, da boste izbrali pravo smer.

Sporočilo pod številko 4

Zaupajte intuiciji in kaj vam sporoča. Zaupajte svojim občutkom. Situacija, ki vas bremeni, bo še nekaj časa povzročala neprijetnosti, v določenih okoliščinah se ne boste počutili dobro. Zastavite si vprašanje, kaj vas je pripeljalo do sem in opazujte dogajanje okrog sebe. Prerežite vse negativne vezi z osebami, ki vas ovirajo pri uspehu in se osvobodite prepričanj, da ne morete stvari rešiti na lastno pest. Ne dovolite drugim, da bi vas omejevali in ne pustite, da bi vas strah pred ponovitvijo starih napak oviral. Zdaj je čas, da v sebi poiščete odgovore in ukrepate. Uspeli boste.

 

 

  

KAJ TE ČAKA V PRIHODNJE?

 Te bo ta mesec še presenetil? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram