Kakšno sporočilo se skriva pod številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v jesenskih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Ne pozabite na svoje korenine in družino. Zdaj je ugoden čas, da okrepite oziroma obnovite vezi s svojimi ljubljenimi osebami. Četudi boste čutili nekaj negotovosti ali boste dvomili v svoje odločitve, vedite, da vas na koncu čakajo lepe priložnosti. Le iskreni bodite in ne igrajte vloge, ker menite, da si to drugi želijo. Bodite to, kar ste. Imate močno ozadje in trdne temelje, zato gradite svojo bit na teh. 

Sporočilo pod številko 2

Stopite iz »svoje kože« in ne čakajte, da se nekaj preprosto zgodi. Otresite se vloge tragičnega junaka ali junakinje in ponovno vzemite vajeti življenja v svoje roke. Preteklost je na vas pustila nekaj sledi, kar se občuti na področju odnosov in lastne vrednosti. A to je preteklost. Zavedajte se, da zdaj lahko vplivate na razplet in svojo prihodnost. Ne ostanite na mrtvi točki, ampak zberite pogum in naredite korak naprej. 

Sporočilo pod številko 3

Bodite ponosni na svoje dosežke in nagrade. Trdno ste garali za to, kjer ste danes, zato ne zmanjšujte svoje vrednosti. Čas je, da se veselite in uživate. Ničesar ne boste izgubili, če boste srečni zase in to delili tudi z drugimi. Sreča je nekaj, kar je lepo in vredno deliti z bližnjimi, zato jim narišite nasmeh na obraz. Prepustite se čustvom in toplim občutkom, saj boste tako lažje stopili v novo poglavje življenja in se pripravili na nove izzive. 

Sporočilo pod številko 4

Ne izdajte vseh asov, ki jih skrivate v rokavu. Bodite pazljivi, komu boste zaupali svoje (plodne) ideje ali druge informacije, saj se lahko zgodi, da bodo te prišle v napačne roke oziroma do napačnega končnega cilja. Vsako svojo besedo in dejanje pretehtajte ter ne pustite, da bi vas kdo premamil z lepimi, skoraj nemogočimi obljubami. Najverjetneje te ne bodo vam v prid, ampak njemu, zato naj se vam ne mudi. 

Sporočilo pod številko 5

Pripraviti se boste morali, da se boste borili zase in svoja prepričanja. Vaš nasprotnik bo imel izkušnje z manipulacijo, zato boste morali biti trdni, odločni in vztrajni, saj boste le na ta način iz nastale situacije odkorakali kot zmagovalci. Četudi bo oseba, ki bo stala nasproti vam, na prvi občutek zrelejša in modrejša, temu ne bo tako, zato ne popustite. Vaša moč bo ključnega pomena, zato jo prepoznajte in pokažite. Ne bo vam žal!

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram