Kakšno sporočilo se skriva pod številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2024, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Začnite se zavedati, da imate vsak trenutek različne priložnosti. Da jih boste prepoznali in sprejeli, pa se morate za hip ustaviti. Umirite svoj življenjski korak ter ustvarite ravnovesje med delom in počitkom. Svoje energije ne usmerjajte le v eno področje, ampak jo enakomerno porazdelite. Ponovno začutite povezanost duše, telesa in uma, saj je to recept za uspeh in manifestacijo vseh želja. 

Sporočilo pod številko 2

Zdaj je pravi čas, da se ozrete na svoje življenje. Dobro razmislite o položaju, na katerem ste se znašli in kaj si želite doseči. Če se ne boste upirali energijam in toku razvoja, vas lahko pot pripelje do velikih sprememb, s katerimi boste dobili dodaten uvid v vse, kar se dogaja – zlasti na področju medsebojnih odnosov. Poslovite se od vseh strahov in vezi, ki vam preprečujejo napredek, in se pripravite na nove začetke. 

Sporočilo pod številko 3

Nikar se ne ozirajte na to, kar pravijo drugi. Če boste želeli zadovoljiti 1001 okus, se boste iztrošili. Zdaj je pravi trenutek, da prepoznate svojo vrednost in se začnete ceniti. Ko boste odkrili svetlobo, ki jo nosite v sebi, in to začeli kazati tudi drugim, boste dosegli velik osebni preboj in duhovni napredek. Okolica bo dobila drugačen pogled na vas, vi pa se boste manj obremenjevali s tem, kaj menite, da si drugi želijo, da morate biti. 

Sporočilo pod številko 4

Sprostite se. Zdaj je pravi trenutek, da sebe postavite na svoje mesto in prepoznate resnične potrebe svoje duše. Poslovite se od vsega, kar ne služi več vašim ciljem in osebi, ki ste postali. Nikar ne živite v preteklosti ali se pretirano obremenjujte s prihodnostjo. Bodite prisotni zdaj, saj boste tako oblikovali življenje, ki si ga želite. Začnite prepoznavati lepoto sedanjosti in kako čudovito je, ko lahko vplivaš nanjo.

    

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram