Kakšno sporočilo se skriva pod številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko in kako si popestriti življenje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v romantičnem februarju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Z otroškim zaupanjem naredite korak naprej in se veselite vsega, kar vam življenje prinaša. Bodite drzni in se prepustite energijam. Ne bojte se biti spontani ali kakšno stvar narediti dramatično – a v pozitivnem smislu. Zabavajte se, saj si boste s tem napolnili zaloge energije in ugodno vplivali tudi na odnose s soljudmi. Prebudite otroka v sebi in se igrajte. Navihanost vas bo poživila in pomembno vplivala na vaše nadaljnje odločitve, saj se boste izognili bojazni, da bi ostali na eni točki v življenju oziroma »v krču«.

Sporočilo pod številko 2

Poskrbite, da boste pri pomembnih odločitvah pripravljeni dokopati se do bistva. Ne pustite, da bi vas vodila mnenja okolice ali njihove želje. Ključno je, kaj si vi želite in kako boste to dosegli. Upajte si izraziti svoje misli in svoja čustva, saj se boste tako osvobodili nevidnih vezi z drugimi. Le-te so lahko dobre, a če zaradi njih stagnirate, se morate distancirati oziroma ločiti. S tem ne boste izgubili občutka povezanosti ali harmonije, le lažje boste razmišljali sami zase in jasno videli svoj trenutni položaj.

Sporočilo pod številko 3

Bodite odprti za nove zamisli in nepričakovano. V življenju postanite pogumnejši in drznejši ter si upajte »razburkati« zadevo ali dve. S tem ne boste povzročili kaosa, ampak le odkrili, kako stvari stojijo, kje so resnični temelji in na koga se lahko zanesete. Naredite si zabavno obdobje in stopite stran od rutine, monotonosti. Z drugačnim pogledom se vam bo razširilo obzorje, s tem pa si boste omogočili napredek in osebno rast. Svetu pokažite, kdo ste ter kdo in kaj vas razveseljuje. Presenečeni boste, kakšne nove občutke boste odkrili.

Sporočilo pod številko 4

Vsako potezo temeljito premislite, saj se boste na ta način izognili konfliktom in sporom. Bolj ko boste analitični, boljše bodo rezultati. V prihajajočem obdobju naj bo zato vaš korak počasnejši - in to na vseh področjih. S tem boste vajeti življenja vzeli ponovno v svoje roke in ne boste več predani na "milost" drugih. Ste pred pomembnimi premiki, zato bo toliko pomembnejše, če boste vedeli, kam greste in bili tako pripravljeni na vse, s čimer se boste srečali.


  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram