Kakšno sporočilo se skriva pod podobo?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod podobo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka in na kaj bodite bolj pozorni, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Lady Portia

Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in ne ignorirajte znamenj, ki jih boste prejeli. Prav tako v naslednjih dneh prisluhnite intuiciji, saj vas bo usmerila na pravo pot in pomagala, da boste sprejeli prave odločitve zase. Zavedajte se, da se bo vse uredilo, če boste zvesti do samega sebe in sprejeli vse zunanje informacije, saj se v njih lahko skrivajo dragocene lekcije, ki vam bodo v prihodnosti prinesle velike nagrad.

Sporočilo pod številko 2 – Zelena Tara

Bodite pogumni in naredite korak naprej. Ne bojte se prihodnosti, saj imate v sebi moč, s katero boste ohranili nadzor nad dogajanjem. Ne pustite, da bi zaradi strahu ohromeli oziroma se ustavili na eni točki. Vi ste varni, zato razmislite o svojih željah in ciljih, saj so dosegljivi. Ne ozirajte se v preteklost in kaj je bilo, saj imate sedaj znanje, s katerim se boste izognili ponovitvi starih napak. Zaupajte vase!

 

 

Sporočilo pod številko 3 – Radha

Bodite hvaležni za to, kar imate. Bodite hvaležni za svoje življenje. Vzemite si čas zase in se postavite na prvo mesto – spoznajte se. Spoznajte, kakšne so vaše resnične potrebe in kam si želite, da vas življenjska pot vodi. Zdaj ni čas, da bi se ukvarjali s svojimi težavami, ampak čas, da se posvetite sebi in svoji duši. Če si ne boste znali prisluhniti, boste težje dosegli želene cilje in si ustvariti življenje, o katerem sanjate.

Sporočilo pod številko 4 – Upanje

Zdaj je čas, da v življenju vzpostavite ravnovesje. Premislite vse možnosti, ki so vam na voljo, preden se boste odločili. Če si boste vzeli čas za razmislek, boste lažje (in hitreje) prepoznali svoje resnične potrebe ter jih začeli zadovoljevati. Pustite, da vas vodi energija ljubezni in svetlobe. Ne dovolite, da bi kdorkoli zasenčil vaše čare in čudovito naravo. Prepoznajte svojo vrednost in začnite živeti življenje, ki si ga želite.

 

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Boginja Brigid

Sprejmite se. Prepoznajte, kakšna moč se skriva v vas in kaj lahko z njo dosežete. Če boste čakali, da se kaj uresniči samo od sebe ali da vam drugi pomagajo, se boste načakali. Zdaj je čas, da ukrepate in se podate na pot uspeha. Ponovno najdite občutek celovitosti, saj je to vaš ključ do želenega. In kot najpomembnejše – ne bodite se proti svojim občutkom, ampak jih sprejmite, saj bo intuicija v naslednjih dneh izostrena.

Sporočilo pod številko 6 – Shekinah

Ne bojte se spremeniti svojega življenja oziroma življenjskega ritma. Če se stvari prehitro odvijajo, se ustavite in razmislite, kaj si sploh želite. Imate pravico, da sledite svojim srčnim sanjam in hrepenenjem duše, zato ne iščite več izgovorov, zakaj česa ne bi mogli narediti. Osvobodite svojega mogočnega duha in izrazite vse svoje čarobne talente. Ko se boste sprostili in razbremenili pričakovanj, ki jih ima okolica, boste zacveteli in poleteli na krilih osebne in duhovne rasti.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram