Kakšno sporočilo se skriva pod podobo?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod podobo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka in na kaj bodite bolj pozorni, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Dobrota

Vzemite si čas zase in poskrbite, da se boste izognili stresu in negativnim puščicam. Če se ne boste začeli posvečati potrebam duše in telesa, bo jesensko obdobje dokaj naporno. Začnite hoditi po poti srca in duše. Dovolite, da vas vodijo energije in se ne ozirajte preveč na okolico. Zdaj ste pomembni vi, zato se brez izgovorov posvetite sebi in se postavite na prvo mesto. Če se sami ne boste znali dati v ospredje, vas tudi drugi ne bodo.

Sporočilo pod številko 2 – Odin

Ko se boste uspešno sporazumevali s seboj in okolico, vam bo uspelo. Čas je, da si prisluhnete in odkrijete, kam vas bo intuicija vodila. Presenečeni boste, kaj vse lahko spoznate, če ne boste preveč razmišljali, ampak se preprosto prepustili. V prihajajočem obdobju vas občutki ne bodo varali, zato jih poslušajte. To bo pomembno vplivalo na vašo življenjsko pot, na kateri vas čakajo še zanimive stvari.

 

 

 

Sporočilo pod številko 3 – Mati Marija

Pred vami je obdobje čustvenega razvoja, zato bo ključno, da ne boste tlačili ali požirali občutkov. Če se boste zazrli okrog sebe, boste odkrili, da imate veliko podpore, ljubezni in sočutja v svojem življenju. Odnosi se bodo v tem primeru občutno izboljšali, ker se ne boste »držali« nazaj, ampak pustili, da čustva spregovorijo. Ne upirajte se temu, kar boste v sebi začutili, ampak pustite, da resnično zacveti.

Sporočilo pod številko 4 – Hilarion

Za vas bo pomembno, da si boste obnovili zaloge energije. V obdobju, ki prihaja, bo bistveno, da se boste znali postaviti zase in postaviti meje. Če boste preveč razdajali svojo energijo in čas, se lahko zgodi, da boste prišli do točke preloma – do točke, kjer ne bo občutka, da imate stvari v sovjih rokah. V svojem svetu, znotraj svoje družne predstavljate nekakšen steber, oporo. Drugi se bodo še vedno obračali na vas po nasvet in zato bo pomembno, da boste imeli dovolj moči.

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Sveti Ametist

V sebi morate ponovno začutiti ogenj, s katerim ste že ustvarili neverjetne stvari. Morate si vzeti več časa zase in svoje cilje. Če boste uresničevali želje drugih, boste težje dosegli želene stvari in duhovno napredovali. Osredotočite se na to, kdo ste in kaj si želite zase. Okolica vas zaradi tega ne bo videla kot sebično osebo, zato ne iščite izgovorov, zakaj se ne bi mogli enkrat za spremembo posvetiti sebi. To si zaslužite. To potrebujete.

Sporočilo pod številko 6 – Merkur

Čas je, da se razbremenite. Pred vami je obdobje novih projektov in izzivov, s katerimi se boste morali soočiti odločno in jasno. Če ne boste vedeli, kaj si želite in ne boste zaupali vase, se boste ujeli v začarani krog. Jesen je vaš čas, zato si jo oblikujte po svojem okusu, kar pomeni, da se začnite jasno izražati in kot najpomembnejše – da prepoznate svoje resnične potrebe in sposobnosti. Če jih sami ne boste, jih bodo drugi težje opazili.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram