Kakšno sporočilo se skriva pod karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali njeno sporočilo, si vzemite čas, da ga ponotranjite. Prespite, naslednji dan pa se podajte na pot uresničevanja svojih sanj. Ne iščite več izgovorov, ampak razloge, zakaj vam bo uspelo.

Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 Sporočilo pod številko 1 - Ivana Orleanska

Osredotočite se na svoje življenje in na cilje, ki si jih želite uresničiti. Naj vas navdihujejo. Z obema nogama stopite trdno na tla in začutite moč, ki vam jo daje narava. Prizemljite se. Znebite se dvomov in misli, da ne zmorete. Osvobodite se svojih tegob in poiščite veselje, saj se boste na ta način svojim željam dali moč, da zrastejo.

V naslednjih dneh si vsako jutro recite, da ste uspešni. Začnite verjeti v to in razširite to mišljenje v svojo okolico. Sprejemajte pozitivne stvari brez občutka krivde in opravičevanja.

Sporočilo pod številko 2 - Zelena Tara

Če boste čakali, da se sanje uresničijo, boste zapravili veliko časa. Premaknite se naprej od omejitev, ki ste si jih postavili sami in teh, ki so vam jih postavili drugi. Porušite zidove in prepričanja, ki vam ne dajejo pozitivne energije. V svojem življenju ne potrebujete stvari, ki vas držijo nazaj. Z zaupanje naredite korak naprej in se veselite novosti, ki prihajajo.

V naslednjih dneh si določite lasten tempo življenja. Če potrebujete počasne premike, se odločite za to pot. Vi ste odgovorni za svoje življenje, vi ste kreator vsega, kar se vam dogaja.

 Sporočilo pod številko 3 - Ashtar

Zdaj je čas, da ukrepate in ne čakate več, da se stvari zgodijo same od sebe. Vzemite življenje v svoje roke. Upajte si in stopite v neznano. Pokažite okolici, da ste pripravljeni sprejeti odgovornost in voditi, če je to potrebno. V vas se kopiči neverjetna energija, ki samo čaka, da jo pokažete.

V naslednjih dneh stopite v ospredje. Prevzemite pobudo in ne skrbite, kaj bo prihodnost. Zdaj imate priložnost, da izboljšate svoje življenje in začnete uresničevati svoje sanje in ideje.

 Sporočilo pod številko 4 - Marija Magdalena

Prisluhnite si. Vzemite si čas zase. Odprite se energiji ljubezni, ki je okoli vas in občutite spokojnost. Uporabite domišljijo in raziščite različne stvari, ki so vam na voljo. V vas je ideja, ki bo zacvetela, le ne dovolite, da bi vas ovire zaustavile. Bodite odprti kreativnosti in izvirnosti. Negujte svoje cilje in glejte nase v luči uspeha.

V naslednjih dneh spoštujte to, kar počnete. Delajte se, da je želja že uresničena. Občutite veselje ob dejstvu, da imate vse, kar ste si od nekdaj želeli. Nato pa s to energijo nadaljujte uresničevanje sanj.

 Sporočilo pod številko 5 – Boginja Brigid

Zazrite se vase. Umirite svoj um in se prepustite občutkom, ki so v vas. Ugotovili boste, da se prava moč skriva v vas samih. Ne zanašajte se več na druge, da vam bodo pomagali. Ko se boste prepustili in se znebili potrebe po nadzoru, bosta vaša ustvarjalnost in energija resnično zaživeli. Počutili se boste resnično svobodne.

V naslednjih boste zadovoljstvo občutili, če se boste pomaknili nazaj k svoji izvorni naravi. Ponovno občutite zadovoljstvo v tem, kar delate. To bo vodilo h korenitemu uspehu.

 Sporočilo pod številko 6 - Horus

Zanesite se na svoje misli. Pomembno je le, kar vi mislite in ne kar mislijo drugi. Naučite se izražati svoje ideje. Najdite pogum in delite zamisli z drugimi, saj jih boste prevzeli s svojo zagnanostjo in izvirnostjo. Zaupajte svoji intuiciji in se podajte novim izzivom naproti. Nič vas ne bo ustavilo pri realizaciji želenega.

V naslednjih dneh vzpostavite ravnovesje med mislimi in izgovorjenimi besedami. Premislite, preden se boste izrazili, saj bodo imele vaše besede izredno težo.

 

 

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram