Kakšno sporočilo se skriva pod karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 - Sveti ametist

Ste v procesu odkrivanja samega sebe, zato sprejmite vse informacije, misli, čustva in občutke, ki bodo vstopili v vaše življenje. V naslednjih dneh se boste lažje izrazili in pokazali svoj resnični jaz, kar bo prineslo pomembne nagrade duhovne narave. Pomembno bo, da boste znali pokazati hvaležnost za vse lekcije in izzive, ki jih boste spoznali, ne glede na to, ali se vam bodo zdeli pozitivni ali negativni.

Sporočilo pod številko 2 - Serapis Bey

Ne zasikajte si več oči pred resnico. Ste, kdo ste. Prepoznajte svoje resnične želje in potrebe. Ko boste sprejeli vse vidike svoje osebnosti, boste zasijali in naredili velik korak naprej. Ne pustite, da bi vam dvomi narekovali tempo ali vas usmerjali. Čas je, da se dvignete nad temo in sivino ter odprete oči. Pozitivnost je okoli vas, pogled usmerite na to, kar je dobrega v vašem življenju. Svoj navdih črpajte iz svojega srca, duše in razuma. Presenečeni boste, kaj boste odkrili!

 

 

Sporočilo pod številko 3 - Božanski vodja

Pomembno bo, da boste v naslednjih dneh znali slediti željam srca in razuma. Prisluhnite si in ne tajite več tega, kar si v resnici želite. Prebudite se in razprostrite svoja krila. Poletite. Energije so na vaši strani, zato ukrepajte. Če boste čakali, da se vam kaj ponudi samo od sebe, se boste načakali. Vi ste kreator življenja, zato stopite novim zmagam naproti. Sreča je na dosegu, le roko stegnite in odprite dlan.

Sporočilo pod številko 4 - Pavel Benečan

Čas je, da vrnete, kar so vam drugi dali. Delite darove, ki ste jih dosegli s pomočjo drugih. To ne pomeni materialnih dobrin, ampak tudi pomembne duhovne lekcije, s katerimi ste kot oseba napredovali. Pomembno je, da daste nekaj naprej, saj vas bo vzajemnost nagradila. Valovi ljubezni in svetlobe prihajajo v vaše življenje, zato naredite prostor. Vrnite pomoč, ki ste jo prejeli, da bodo tudi drugi lahko deležni podobnih darov.

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Horus

Ste na pragu močnih sprememb. Vaše misli bodo vihrale sem in tja, zato se vam obetajo zelo plodni in zanimivi časi. Paziti boste morali le, da se ne boste izgubili v svojih mislih, ampak ohranili stik z realnostjo. Modrosti vam vsekakor ne bo manjkalo, zato jo boste lahko delili z drugimi. Pri podajanju le-te pa bodite zmerni, da se ne bo pri drugih pojavil občutek, da želite vcepiti svoje ideje. Zmernost bo ključna!

Sporočilo pod številko 6 - Sveti duh

Ne izgubite upanja. Ljubezen je resnična. Stvari se bodo odvile v vašo korist, pomembno pa bo, da boste na poti sprejeli vse informacije in lekcije, ki jih boste deležni. Če se boste upirali novostim, ne boste mogli izpolniti svojega potenciala. Ta je velik, zato bi bilo škoda, če bi se zdaj začeli podcenjevati in dvomiti v ljubezen. Ta je vsepovsod, zato se ji prepustite. To ne pomeni, da morate srce začeti nositi na pladnju, ampak da ste odprti, da je ljubezen prisotna in mogoča.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram