Kakšno sporočilo se skriva pod karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase – brez izgovorov, nato pa se odločno lotite reševanja problema. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo DECEMBER, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1 - Ashtar

V naslednjih dneh boste morali pokazati več poguma, moči in zaupanja vase. Če boste pasivni ali boste ostali v ozadju, boste zamudili številne ugodne priložnosti za napredek. Stopite iz sence in pokažite, kdo v resnici ste. Naj vaša dejanja govorijo namesto vas. Ne pustite več, da bi vas okolica zatirala ali usmerjala. V vas je moč, da spremenite okoliščine v svojo korist, le prvi korak morate narediti. Tega ne bo naredil nihče namesto vas, zato ne odlašajte več.

Sporočilo pod številko 2 - Lady Nada

Odprite oči in prepoznajte vse darove, ki vam jih je življenje ponudilo. Zdaj ni čas za žalost, analiziranje starih dejanj, vračanje v preteklost ali omahovanje. Zdaj je čas, da se prebudite! Življenje je lahko preprosto, zato ga ne zapletajte po nepotrebnem. Začnite razvajati svoje srce, razum in dušo. Ustvarite ravnovesje in začutite zadovoljstvo. Dokler se boste osredotočali na to, česa nimate, boste težje izpolnili potencial vseh ostalih (pozitivnih) stvari.

Sporočilo pod številko 3 - Radha

Ne pustite, da bi strah usmerjal vaše življenje. Vzemite si čas zase in odkrijte, kdo ste. Prepoznajte želje svoje duše. Osredotočite se na energijo ljubezni in svoje ljubljene. Če boste v prihajajočem obdobju prednost namenili odnosom, boste ustvarili neverjetne temelje, na katerih boste lahko zgradili trdne, neprecenljive vezi. Včasih je strašljivo stopiti v neznano in odpreti srce, a če boste to storili preudarno, vam ne bo žal.

Sporočilo pod številko 4 - Dywal Khul

Prepustite se novim energijam, ki vstopajo v vaše življenje. Ste na poti napredka in rasti, zato se ne ustavite. Delajte korak za korakom, saj boste tako spoznali pomembne lekcije, ki bodo obogatile vaše življenje. Vaša drža se bo spremenila, s čimer boste odkrili tudi nove resnice. Na vseh področjih udejstvovanja se bodo stvari začele spreminjati, vse pa vas bodo vodile k pomembnim odkritjem, ki vas bodo kot osebo utrdila.

Sporočilo pod številko 5 - Diana

Ne skrivajte se pred svojimi resničnimi željami in potrebami. Zdaj je čas, da spoznate svoj pravi jaz in tega pokažete tudi okolici. Ne sramujte se svojih lastnosti, ampak jih sprejmite, saj boste tako lažje odbili stran vso negativno energijo, ki bo usmerjena proti vam. Dokler ne boste sprejeli svoje nepopolne popolnosti, boste težje uspeli in zasijali. Priznajte si, kaj si želite in česa ne, nato pa stopite na pot uspeha in pričakujte najboljše.

Sporočilo pod številko 6 - Quan Yin

Posvetite se svojim najbližjim. Zdaj je čas, da jim prisluhnete in ponudite pomoč. Ne zatiskajte si oči, da je vse v najlepšem redu, ampak resnično pokažite, da ste jim pripravljeni dati svoj dragoceni čas in energijo. Na ta način boste namreč pomembno preoblikovali odnose in jih utrdili. Vsaka ovira, ki se bo v prihodnosti pojavila, tako ne bo več pustila močnega pečata. Pomembno bo le, da boste znali biti objektivni in pustiti, da vas vodi višji namen.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram