Kakšno sporočilo se skriva pod karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas za tehten razmislek in nato začnite uresničevati svoje načrte. Ne iščite več izgovorov, ampak v sebi prepoznajte izjemno moč!

Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

 Sporočilo karte pod številko 1 – Merkur

Počakajte na pravi trenutek. Ne prenaglite se, ampak mirno pristopite k ideji, ki si jo želite uresničiti. Izrazite svoje misli, sodelujte z drugimi. Ravnovesje in zmernost bosta zelo pomembna. Pomagala vam bosta doseči uspeh, ki ga že nekaj časa čakate. Poskrbite le, da boste zaupali vase in ljubili to, kar počnete. Če se boste zalotili, da razmišljate negativno, da vam delo oziroma obveznosti predstavljajo breme, se za hip ustavite in umirite.

V naslednjih dneh naj bo v ospredju komunikacija. Imate izjemne ideje, ki vas bodo vodile k napredku, le izrazite jih. Ne tlačite jih v sebi in ne bojte se izzivov, ki jih boste srečali. Poslovite se od strahov, ki vas ovirajo.

 

Sporočilo karte pod številko 2 – Kuthumi

Pripravite se na iskanje sebe. Pojavila se bodo številna nova vprašanja o življenju in tem, kam vas to pelje. Začeli boste analizirati svoje stare odločitve in odnose, v katerih ste. Počasi boste začeli pridobivati na samozaupanju in notranji moči. Poleg tega pa bo v vaše življenje vstopila oseba, s katero boste vzpostavili čudovito povezavo, ki bo temeljila na izmenjevanju idej, kar bo prineslo dodatno čarobnost življenju.

Nikar se ne obotavljajte, ampak stremite k premikanju meja. Na trenutke bo to zapleten korak, kar pa naj vas ne ustavi. Ste na poti razsvetljenja, ki bo prineslo tudi veselje, zadovoljstvo in hvaležnost.

 

 Sporočilo karte pod številko 3 – Sveti Germain

Pripravite se na hitre spremembe in nenadne razplete. Dobili boste občutek, da je sreča na vaši strani, da se končno oddaljujete tudi od starih napak in omejujočih prepričanj. Oddaljili se boste od vsega, kar vam je povzročalo žalost in jezo. Zaključili boste s težkim obdobjem in naredili prostor pozitivni energiji. Na poslovnem in domačem področju boste občutili srečo, mir in obilje. Iz dneva v dan bodo skrbi bledele.

V naslednjih dneh verjemite vase in  v to kar počnete, ne pozabite pa se zabavati. Nove poslovne priložnosti sprejmite z nasmehom in se veselite novega znanja, ki vam ga bodo nudile, vsake toliko časa pa prebudite tudi otroka v sebi.

 

 Sporočilo karte pod številko 4 – Ashtar

Modro izbirajte svoje bitke, ne zapletajte se po nepotrebnem v konflikte. Ostanite na trdnih tleh in stojte za svojimi besedami ter dejanji. Pred vami je pomemben življenjski dogodek, ki bo prinesel razodetje, kar bo vodilo k spremembam. Začutili boste potrebo po razširitvi svojih kril in svobodi. Slednje vas bo duhovno nagradilo in razkrilo resnice, ki jih marsikdo ne bo videl.

V naslednjih dneh bodite pripravljeni sprejeti kompromis ali dva. Okolica ne bo razumela vaših idej, a če jih boste znali v miru predstaviti, jih bodo sprejeli. Dajte jim le čas, naj se vam ne mudi. Nekateri potrebujejo več informacij kot drugi.

 

 Sporočilo karte pod številko 5 – Hilarion

Bodite potrpežljivi. Stvari kažejo dobro, zato se pripravite na dolgoročne načrte. Vsak dan se z vnemo lotite zadev, spoštujte svoje obveznosti. Vdanost, plemenitost in ljubeznivost vam bodo odprli veliko vrat k uspehu. Ne bojte se spogledovati z vizijo prihodnosti in si upajte stopiti na mesto vodilnega. Vaša svetloba in pozitivna energija bosta marsikoga navdušili. Sprejmite svojo čudovito naravo in vse občutke, ki jih boste začutili.

V naslednjih dneh ne pozabite nase in na svojo energijo. Kljub temu, da vam zagona ne bo manjkalo, si privoščite čas za sprostitev. Negujte svoje telo in dušo. Vzpostavite trden odnos sami s seboj.

 

 Sporočilo karte pod številko 6 – Melchizedek

Moč volje in samodisciplina, ki ste ju pokazali v preteklem obdobju, bosta obrodili sadove. Čaka vas javno priznanje, kar bo povečalo navdih in nove ideje. Osebnostno se boste razvijali in opustili stare ter ostre sodbe. Vsak dan boste zadovoljnejši in srečnejši, poleg tega pa se boste začeli tudi duhovno odpirati. Znotraj družinskega življenja boste občutili srečo in harmonijo. Našli boste svoje mesto, svojo vlogo, s čimer boste lažje čas posvetili sebi.

V naslednjih dneh izkoristite svojo iznajdljivost in izvirnost. Rešitve na vprašanja boste najlažje našli, če boste nekaj časa preživeli v mirni meditaciji. Spoznali boste, kateri je naslednji korak ter tako poskrbeli zase in za druge.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram