Kakšno sporočilo se skriva pod karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto in kaj bo v naslednjih dneh v ospredju. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec oktober, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V partnerskem odnosu boste morali delovati kot sapica in ne kot vihar. Pomembno bo, da ne boste vedno želeli imeti glavne besede, ampak da boste ljubljeni osebi pustili, da se izrazi. Podoben odnos imejte tudi v poslovnem okolju, kjer boste morali pokazati več pripravljenosti na kompromise. Tako boste lahko prerazporedili svoje obveznosti in našli več časa za stvari, zaradi katerih se vaša duša zasmeji.

Sporočilo pod številko 2

Ne glede na situacijo boste vedno pravi čas dobili, kar potrebujete. Na finančnem področju bodite pozorni na dogajanje okoli sebe. Premislite, kaj potrebujete in česa ne, saj se vam bo odprla nova priložnost za uspeh, a boste morali določene navade opustiti in razmišljati mimo okvirjev. Če se boste vedno prilagajali in podrejali, bo vaša duša trpela, zato boste morali prepoznati, kaj vas bremeni in se odpovedati skrbem, kaj si drugi mislijo ali govorijo ter se raje posvetiti sebi.

Sporočilo pod številko 3

Zaupajte, da je poskrbljeno za vse. Prepustite se energijam ljubezni in odprite oči čudežem, ki se okoli vas dogajajo. Izrazite in predajte skrbi. Ne tlačite negativne energije v sebi, ampak jo dajte ven, saj bo življenje takoj postalo lepše. Manj bo obremenjevanja z materialnim svetom in neuspehu. Zapomnite si: iz neuspeha se lahko vedno nekaj naučite. Če na nove lekcije niste pripravljeni, obstanete na eni točki v osebnem razvoju.

Sporočilo pod številko 4

Ne bodite togi ali ukazovalni. Sprostite se in prepustite energijam. Odprite se novostim, ki vam jih lahko predstavijo drugi. Ne zapirajte se pred novimi idejami ali lekcijami. Zdaj je čas, da naredite korak naprej. Vse skrbi in težave so prehodnega značaja, zato jih ne analizirajte preveč, ampak stremite k novim izkušnjam. Ne bojte se prihodnosti, saj so pred vami čudovite stvari. Uspeli boste, le naporov in dela se ne bojte.

Sporočilo pod številko 5

Jutro se bliža. Četudi bodo na trenutke težave velike, vedite, da jih boste premagali. Le najprej se morate posvetiti sebi in spoznati, kakšno čudovito energijo izžarevate. Vzpostavite ravnovesje in harmonijo v svojem življenju. Tako se vam bodo odprla vrata sreče, marsikatera težava, ki je delovala prevelika, se bo razblinila. Pred vami je novo obdobje, le ne pozabite si kdaj vzeti časa samo zase in svojo dušo.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram