Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas nato pa se pogumno lotite vseh življenjskih izzivov. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Zadeva, ki vas močno bremeni, se ne bo odvila tako, kot bi želeli. Občutili boste veliko žalosti in negotovosti. Vzemite si čas, da to sprejmete in ponotranjite. To vas bo naučilo pomembno lekcijo, katere stare vedenjske vzorce morate pustiti za seboj. Osredotočite se predvsem na prepričanja vezana na obilje in denar. Čas bo zacelil rane in prinesel možnost, da odpustite napake sebi in drugim. To bo za vas pomemben dosežek, ki bo okrepil vašo moč volje. Spremenila se bo energija, ki jo poganjajo vaše misli in občutki. Ustvarili boste ravnovesje med potrebami sedanjosti in prihodnosti. Po težkem obdobju se boste dvignili in začeli sprejemati darove napredka in ljubezni.

Sporočilo pod številko 2

Skrbi bodo zbledele. Globoko v sebi boste našli moč in znanje, ki ga iščete in potrebujete. Izkoristite svojo izvirnost in iznajdljivost, saj se tu skriva odgovor na vaše vprašanje. Ne razmišljajte, da ne zmorete tega storiti. Odločitev je v vaših rokah. Ne ustavite se. Uporabite svoje znanje in življenjske izkušnje. To bo prineslo globoko čustveno osvoboditev, s katero boste izkusili harmonijo in resnico. Odkrili boste, da problem, s katerim se srečujete, ni tako velik, kot se na prvi pogled zdi. Otresite se vnaprejšnjih sodb in konceptov o tem, kakšna je težava in kaj bo prinesla. Zdaj imate priložnost za spremembo, za manifestacijo svoje vizije ali ideje v resnični svet.

Sporočilo pod številko 3

Z zaupanjem sprejmite priložnosti, ki se vam ponujajo. Strah pred spremembami lahko povzroči večjo krizo. Zadeva, ki vam povzroča preglavice, se bo dobro iztekla. Napoveduje se zaključek težkega položaja, ponovno boste občutili zadovoljstvo, mir in obilje. Pazite le, da ne boste preveč neresno ali preveč previdno ravnali z denarjem. Materialne želje analizirajte, poiščite vzrok zanje, nato pa jih osvobodite. To bo prineslo novo spoznanje in kreativno moč. K sebi boste privabili energijo uspeha in ljubezni ter naredili prostor magičnemu. Našli boste nov smisel in pogum, da stopite stran od tega, kar niste, in da najdete to, kar resnično ste. Postali boste celovita osebnost.

Sporočilo pod številko 4

Premislite o bolj igrivem, sproščenem pristopu. Okoli vas je preveč stvari, ki se hkrati dogajajo. Na zadevo poglejte z druge plati in se začasno ustavite. Negativne ali na strahu osnovane misli vam bodo le zameglile presojo in povzročile, da ne boste videli rešitve. Preveč se osredotočate na snovni svet, kar vam daje lažni občutek ujetosti. Stvari in razmerja bodo dosegla višji nivo in se uredila, če boste prisluhnili svoji intuiciji, če se boste obrnili stran od strahu in jeze. Odprite svoje mišljenje in srce ljubezni. V vas je moč za pozitivno in ustvarjalno spremembo. Izrazite svoje ideje in misli. S tem bo padla intenzivnost skrbi in težav, ki so trenutno okoli vas.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram