Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano številko?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila, in kaj vas čaka. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v mesecu JUNIJU, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh boste družabno razpoloženi. Zelo boste odprti, komunikativni in radovedni. Z drugimi boste delili svoje znanje in ideje. V vas bo močno poudarjen čut za pravičnost in individualnost. Znali boste združiti moči z drugimi, pri tem pa ostati zvesti sebi. Pazite pa tudi na dvojnost, ki jo boste začutili: po eni strani boste stremeli po popolnosti, po drugi strani pa boste z glavo v oblakih. Osredotočite se na to, kar se zdaj dogaja in si dovolite biti spontani. Ni treba, da imate vse načrtovano. Sprostite se in se prepustite energijam okoli sebe. Začutite svobodo.

Sporočilo pod številko 2

Čakajo vas dinamični dnevi. Vodila vas bo želja po odkrivanju novega in neznanega. Slaba stvar tega pa je, da boste želeli hitrih rezultatov, zato se vaš fokus lahko hitro preusmeri. Če ne boste dobili želenega, ne bo več zanimanja, kar vas lahko drago stane. Trdno premislite, preden boste opustili načrte ali se oddaljili od nekaterih oseb. Tudi v izzivih in neuspehih najdite navdih za nadaljevanje. Ker boste pogosto v središču pozornosti, boste imeli pozornost drugih. Pazite na svoje besede in dejanja. Vaša samozavest lahko prestopi mejo egocentričnosti. Prav tako poskušajte vztrajati, saj imate v sebi vizije in sposobnosti, na podlagi katerih lahko v naslednjih dneh naredite močen korak naprej.

Sporočilo pod številko 3

S samozavestnim pristopom boste očarali druge in bili izjemno prepričljivi pri tem, kar želite izraziti oziroma doseči. V naslednjih dneh boste prizemljeni, razumski in zanesljivi. Okolica bo v vas videla osebo, ki bo znala rešiti vse probleme. Vsak vaš korak bo skrbno načrtovan, zlahka ne boste odstopili od zastavljenega cilja. Zaradi tega boste na trenutke delovali trmasto in strogo, a ne boste odvrnili bližnjih od sebe. Ravno nasprotno: vaša trdna volja jih bo navdušila, zato lahko pričakujete dodatne obveznosti, zlasti v povezavi s skrbnostjo ali varovanjem nekoga oziroma nečesa.

Sporočilo pod številko 4

Močno se boste zavedali dogajanja okoli sebe in čustev drugih. To boste znali tudi pokazati, kar pa marsikateremu ne bo po godu. Bodite pozorni na konflikte in nerazumevanja kot tudi na čustvena nihanja. Enkrat boste zadovoljni in izpopolnjeni, drugič pa »prazni« in osamljeni. Zaradi tega boste težje dosegli želeno, saj ne bo konsistence. Svoje občutke poskušajte izraziti na ustvarjalen način, saj vam to lahko odpre nova vrata k uspehu. Pišite, rišite in plešite. V naslednjih dneh ne tlačite občutkov in čustev, pa naj bodo ta pozitivna ali negativna. Pazite le, da se ne boste izgubili v svojem sanjskem svetu.

Sporočilo pod številko 5

Pred vami je obdobje "razsvetljenja", saj se bodo marsikatere iluzije razblinile, nekatere stvari pa se bodo prikazale v luči, ki jo ne boste pričakovali. Paziti boste morali na svoj odziv, saj lahko nepremišljene poteze in besede vodijo k zapletom in konfliktom, ki jih boste še dolgo reševali. Vsak svoj korak temeljito premislite, saj se v vašem razumu in načinu razmišljanja skrivajo ključne sestavine uspeha in napredka. Če boste dovolili, da vas vodijo čustva in si ne boste vzeli čas, da globoko zadihate in objektivno pogledate na situacijo, se lahko opečete, posledice pa boste čutili še predolgo.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram