Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano podobo?

Preberite si, kaj lepega vas čaka. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vam prinaša muhasti april, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je nov začetek, ki prinaša jasnost in preboj v razmišljanju glede trenutne situacije. Napoveduje se obdobje, v katerem boste dosegli pomembno spoznanje ali rešitev. To je čas za ukrepanje z jasnostjo in odločnostjo. Pripravite se na prebujanje novih idej in na pogumno soočenje z resnico, ki jo ta teden prinaša.

Sporočilo pod številko 2

Pripravite se na novo potovanje, nedolžnost in obnovljeno vero v neomejene možnosti. Ta teden vas spodbuja, da ostanete odprti za nove priložnosti in da sprejmete neznano z odprtim srcem. Čeprav morda ne veste, kam vas bo pot vodila, je pomembno, da zaupate procesu in se prepustite toku. Ste na začetku avanture, kjer je vsak korak priložnost za učenje in rast.

Sporočilo pod številko 3

Čaka vas obljuba harmonije na področju odnosov in pomembna odločitev, ki jo morate sprejeti s srcem. V prihajajočem obdobju se pripravite, da boste morda soočeni z izbiro, ki močno vpliva na vašo osebno rast in vaše odnose. V ljubezni in partnerstvu prinaša možnost globlje povezanosti ali pa vas sooča z vprašanjem vrednot in skladnosti z drugimi. Pomembno je, da ostanete zvesti sebi in sledite svojemu srcu.

Sporočilo pod številko 4

Prihaja faza sprememb, ki so nujni del življenja. Spoznali boste, da nič ni stalno in da se sreča lahko hitro obrne – tako v dobro kot v slabo. Prihajajoči dnevi vas bodo spodbujali, da sprejmete spremembe kot del svojega razvoja in da ste odprti za lekcije, ki vam jih prinašajo. Priložnosti za napredek in srečo prihajajo v valovih; vaša naloga je, da ste jih pripravljeni sprejeti, ko se pojavijo.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram