Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano podobo?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbrano podobo, nato pa se podajte na pot, na kateri boste neustrašno uresničevali svoje sanje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v jesenskih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Quan Yin

Razmislite, kaj si želite in kaj se trenutno dogaja. Poskrbite, da boste delovali v višje dobro in ego postavili na stran. Zdaj ni čas za sebičnost, zato se poskušajte otresti sledenju osebnih interesov, saj to utegne prinesti nepotrebne konflikte. Medsebojni odnosi se bodo lažje razvili in uredili, če boste odprti za njihove argumente in želje. Sodelovanje bo v tem času ključno, zato se ne distancirajte od drugih, ker boste večje uspehe dosegli v skupini.

Sporočilo pod številko 2 – Cernunos

Začnite verjeti vase! Pred vami je obdobje, v katerem bo pomembno, da boste zaupali vase in to pokazali tudi okolici. Prihaja vaš čas, zato se ne skrivajte v ozadju, ampak naredite odločen korak naprej. V središču pozornosti vam bo ugodno, četudi ste imeli v preteklosti zadržke. Ne čakajte, da vas drugi opazijo, ampak ukrepajte. Pokažite svojo strast do tega, kar delate in kar vas veseli. Presenečeni boste, kakšne energije bodo vstopile v vaše življenje.

Sporočilo pod številko 3 – Radha

Okoli vas so osebe, ki vas imajo rade in vas podpirajo, zato se obrnite nanje, ko boste potrebovali pomoč ali nasvet. Zdaj je čas, da utrdite temelje vseh odnosov – poslovnim in osebnih. Vaš trud bo nagrajen, zato ne dvomite, da bi vaš vloženi čas ostal neopažen. Prihodnost vas bo nagradila in prinesla harmonijo ter ljubezen v vse odnose. Zlasti z bližnjimi lahko pričakujete nova poglavja in ljubeznive trenutke.

 

 

 

Sporočilo pod številko 4 – Beli orel

Ponovno se povežite s svojimi koreninami. Vse, kar ste premagali, izkusili, naredili narobe in pravilno, vas je izklesalo v to, kar danes ste. Ne ignorirajte lekcij, ki ste se jih naučili, saj se v njih skrivajo odgovori na vprašanja, ki se dotikajo odnosov, še posebej družinskih. Komunikacija bo v naslednjih dneh igrala pomembno vlogo, zato poskrbite, da se boste jasno izrazili. Manj ko bo nejasnosti, enostavneje se bodo odnosi uredili.

Sporočilo pod številko 5 – Lady Nada

Sprostite se in prepustite energiji ljubezni, ki je v vašem življenju. Ne zatiskajte si oči pred resnico in tem, da so okoli vas pozitivne stvari. Če boste v naslednjih dneh osredotočeni na dobre stvari in se potrudili, da vas negativnost in pesimizem ne bosta preplavila, boste deležni velikih stvari. Ne glede na to, kaj si želite in kaj počnete, bodite odprti za lepoto, ki jo življenje ponuja. To vas bo prebudilo in omogočilo, da boste v prihodnost zrli bolj optimistično.

Sporočilo pod številko 6 – Sveti Germain

Čas je, da se osamosvojite. Ne čakajte, da vam bodo drugi pomagali uspeti. Naredite korak stran ob vsega nereda in drame, ki sta se ustvarila. Prihaja vaš čas, zato ne dvomite vase ali svoje sposobnosti. V vas se skrivajo talenti, s katerimi boste uresničili svoje cilje, zato ne iščite več izgovorov, zakaj ne bi stopili na drugo pot. Če boste čakali ali bili pasivni, lahko zamudite številne ugodne priložnosti za rast in napredek.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram