Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano podobo?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva za vas. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Vera

Za hip se ustavite in razmislite, kaj si želite doseči. Podajte se na pot, na kateri boste spoznali, kako čudovita oseba ste in kaj vse lahko ustvarite, če boste le verjeli vase. Okoli vas so ugodne energije, ki vas bodo spodbujale, da naredite korak naprej k temu, kar si želite doseči. Pri tem lahko računate tudi na podporo najbližjih, zato za različne izgovore, zakaj česa ne bi mogli narediti, ne bo prostora. Zdaj je čas, da odkrijete moč v sebi, s katero boste uresničili svoje cilje.

Sporočilo pod številko 2 – Freya

Pred vami je obdobje, ki bo prineslo nekaj več izzivov kot običajno, zato boste morali zelo paziti na svoje besede in dejanja. Zdaj ni čas za impulzivne odločitve, ampak temeljit premislek. Določene stvari vas bodo presenetile, zato boste morali spremeniti smer poti. To ne pomeni, da boste morali svoje cilje in želje opustiti, ampak da jih boste morali analizirati. Spoznali boste, da nekatere stvari potrebujejo popolnoma nov pristop in da stari načini ne obljubljajo več želenega.

 

 

Sporočilo pod številko 3 – Sveti ametist

Pred vami je obdobje, ki bo polno novosti in svežine. Srečali se boste s situacijami, ki bodo za vas drugačne in ki bodo zahtevale srčen pristop. Pomembno bo, da boste prisluhnili željam srca, saj boste tako lažje stopili na pot, ki vas bo vodila k želenemu. Vsak izziv, s katerim se boste srečali, analizirajte, saj se vam ne bo nikamor mudilo. Če boste hiteli ali precenili svoje sposobnosti, se boste ujeli v začarani krog, iz katerega ne bo lahko izstopiti.

Sporočilo pod številko 4 – Dobrota

Prisluhnite. Prisluhnite, kaj vam življenje in vse okoli vas govori. Zdaj je čas, da umirite svoj življenjski korak in se ne menite, kaj okolica govori ali si misli. Zdaj je čas, da se posvetite sebi in svoji duši. Če jo boste poslušali oziroma ji dovolili spregovoriti, boste odkrili neverjetne stvari, ki bodo oplemenitile vaše življenje. Z meditacijo ali preživljanjem časa s samim seboj boste naredili nekaj izjemnega zase, zato ne oklevajte in se bolje spoznajte.

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Upanje

Če boste pustili, da vas negativne misli prevzamejo, boste težje dosegli želene spremembe. Okoli vas ni vse tako, kot se zdi, zato se odprite možnosti, da je pozitivnost na dosegu roke. Odločite se, da se boste v naslednjih dneh fokusirali na prijetne stvari: na stvari, ki narišejo nasmeh na obraz in zaradi katerih vaše srce poskoči. V vas je neverjetna moč, s katero lahko spremenite svoj svet, le odločiti se morate.

Sporočilo pod številko 6 – Lady Venera

V naslednjih dneh sprejmite vse informacije, ki bodo vstopile v vaše življenje. Četudi bodo neprijetne ali nanje ne boste pripravljeni, jih analizirajte in razmislite, zakaj sploh obstajajo. Vse, kar boste ponotranjili, se vam bo kasneje poplačalo. Resnica vas bo vodila k preboju, ki vam bo omogočil, da pokažete svoj resnični jaz in izkoristite potenciale, ki so vam na voljo. Ne zatiskajte si oči in ne skrivajte se pred svetom, saj prihaja vaš čas.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram