Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbrano karto. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >> 

Sporočilo pod številko 1

Premislite, ali bi opustili projekt ali določen cilj ter poiskali nekaj novega, kar vas bo bolj zanimalo. Zdaj je čas, da analizirate svoje želje in razmislite, koliko časa ste jim namenili. Ne bojte se koraka naprej, saj bo le-ta prinesel nove izkušnje in informacije. Ne dovolite, da bi vas stari in nekoristni vzorci (ali cilji) zaustavili v življenju. Vaše ambicije in vizije vas bodo pripeljale do uspeha, zato prepoznajte, kakšni potenciali se skrivajo v vas.

Sporočilo pod številko 2

Čaka vas nova čustvena izkušnja, zato pustite občutkom prosto pot. Ne ignorirajte tega, kar čutite, ali tega, kdo ste. Zdaj je čas, da se začnete zavedati svojih čustvenih in intuitivnih potencialov. Pred vami so nove priložnosti, zato ne dovolite, da bi vam um preprečil, da bi užili novosti. To ne pomeni, da morate ignorirati razum, ampak da pustite, da enkrat srce stopi v ospredje. Začnite izkoriščati vse darove, ki vam jih nudi notranji svet in svet okoli vas.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je nenadno spoznanje, ki vas bo presenetilo in vam osvetlilo pot k nečemu novemu. Vaše dojemanje in razumevanje sveta se bosta spremenila, zaradi česar se bodo nekatera prepričanja preoblikovala. Ne boste pa se spremenili vi oziroma ne bo se spremenilo vaše bistvo. Srečali boste priložnost za rast, zato jo sprejmite. Ne glede na to, ali bodo nekatera spoznanja pozitivna ali slaba, sprejmite vse.

Sporočilo pod številko 4

Naučiti se morate plesati v ritmu življenja in izkoristiti vse prednosti, ki so vam dane. Ne pustite, da bi vas stari, omejujoči vzorci zasužnjili. V vas se skriva velik potencial, zato ga pokažite. Ne skrivajte se več pred svetom. Včasih boste želeno dosegli, če se boste prilagodili spreminjajočim se okoliščinam. Ne pozabite, kdo ste, najdite pa način, da se izrazite, ne glede na ovire, ki jih boste srečali v življenju.

Sporočilo pod številko 5

Ustavite svoj življenjski korak. Ne hitite več, saj boste v nasprotnem primeru izgoreli. Zdaj je čas, da razmislite, kaj imate, kaj si želite in kaj (ali koga) pogrešate. Naredili ste veliko - včasih celo preveč, niste pa vedno prejeli nagrad ali pohval, ki bi jih morali. Zato sedaj naredite premor. Ničesar ne boste zamudili, če boste to naredili. Tudi stvari ne bodo slabše. Le boljši vpogled boste prejeli, kaj se dogaja in kdo so ljudje, ki vam vedno stojijo ob strani.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram