Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano karto?

Preberite, kakšno sporočilo se skriva pod izbrano karto. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v spomladanskem obdobju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Shekinah

Zdaj je čas, da se svobodno izrazite in pokažete, kdo v resnici ste. Ne menite se, kaj si bo okolica mislila ali rekla. Prepustite se energiji in svobodnemu duhu – zaplešite, zapojte, izrazite se. Poletite na krilih ustvarjalnosti in pozabite na omejitve, ki ste si jih postavili sami ali drugi. Če se ne boste znali sprostiti in zadihati, boste zamudili nekaj lepih priložnosti za napredek. Vzemite si čas zase in najdite svoj ritem. Najdite ritem srca in duše!

Sporočilo pod številko 2 – Ganeš

Pred vami je obdobje, ki vas bo nagradilo s posebnimi darovi in novimi priložnostmi. Pomembno bo, da boste odprti zanje in se ne ustrašili, kaj bo prihodnost prinesla oziroma ali vam jih bo uspelo izkoristiti. Vse ovire boste premagali, le razumsko pristopite k njim in prisluhnite, kaj vam um govori. Ne pozabite pa na notranjost in intuicijo, saj bo prav tako pomembno, da ne boste ignorirali duhovnih ambicij in znamenj, ki se bodo v naslednjih dneh pojavili.

 

 

Sporočilo pod številko 3 – Lady Portia

Zaupajte svojim občutkom! Ste na pragu novih začetkov in energij, a se jim boste morali popolnoma prepustiti. Če boste začeli ignorirati svoje darove, znanja in sposobnosti, se boste ustavili v duhovnem razvoju. Čas je, da naredite, kar čutite, da je prav. Pretirano analiziranje vas bo prikrajšalo številnih novosti, zato bodite drzni in dejavni. To ne pomeni nespametno izbiranje potez, ampak da znate prisluhniti in zaupati svojim občutkom.

Sporočilo pod številko 4 – Serapis Bey

Ne pustite, da bi vas ovire in neuresničene želje ustavile na življenjski poti. Življenje je sestavljeno iz vzponov in padcev, a če se ne boste znali prilagoditi situacijam, boste težje uspeli in odkrili svoj resnični jaz. Dvignite se nad negativno. Dvignite se nad temo in poiščite svetlobo. Ta je na obzorju, zato se odločite, da vas razočaranja ali zamude ne bodo iztirile. Uspeli boste. Zavedajte se, da sami izbirate svoje reakcije, zato se na prepreke odzovite odločni in samozavestno.

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Lady Venera

Pred vami je obdobje razkrivanja resnic in spoznavanja novih lekcij. Pomembno bo, da boste imeli odprte oči, ušesa, srce in razum, saj boste tako odkrili veliko stvari, ki vas bodo opolnomočile in vodile k osebnemu preboju. Zdaj ni čas za oklevanje in strah, ampak odprtost in sprejemanje. Zato ne ignorirajte znamenj, ki jih boste srečali. Sledite intuiciji, saj vas bo ta vodila k različnim odgovorom na vprašanja, ki si jih že nekaj časa postavljate.

Sporočilo pod številko 6 – Kuthumi

Odgovorov na svoja vprašanja ne iščite zunaj sebe, ampak znotraj. Vzemite si čas samo zase. Umaknite se od vsakdanjih obveznosti in meditirajte. Razmislite, kaj si želite in česa ne. Razmislite o svojih željah – so vaše ali so to le pričakovanja drugih? Odgovori niso daleč, le prisluhniti si morate in se poglobiti vase. V vas se skriva neverjetna moč, zato ji dovolite, da pride na površje. Ne podcenjujte se.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram