Kakšno sporočilo se skriva pod izbrano karto?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbrano karto. Ko boste prebrali razlago, si vzemite nekaj časa za razmislek, nato pa naredite prvi korak k uresničevanju ciljev. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kakšno bo leto 2019, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo karte pod številko 1 – Buda

Vzemite si čas zase in odkrijte, kaj potrebujeta vaša duša in telo. Zdaj je čas, da se podate na osebno popotovanje, saj boste spoznali veliko novosti, s katerimi boste uresničili svoje cilje. Najpomembnejše pa bo spoznanje, da lahko zaupate vase in svoje sposobnosti. Posledično bo to vodilo tudi k manjši odvisnosti od okolice oziroma zanašanje na mnenje drugih.

Sporočilo karte pod številko 2 – Cernunos

Ne bojte se pokazati, kaj si želite in česa ne. Pred vami je obdobje, v katerem bodite strastni, željni in voljni. Ne tlačite in ne požirajte besed ali občutkov. Sprejmite jih in se jih ne sramujte. Tako doma kot na poslovnem področju utegnete doseči velike preboje, če se ne boste »držali« nazaj in čakali, da vas opazijo. Zazrite se vase in začutite, kako se po telesu pretaka življenjska sila.

 

 

 

Sporočilo karte pod številko 3 – Horus

Veliko lahko dosežete, če boste le zaupali svoji intuiciji in svojim mislim. Ideje, ki se bodo razvile v naslednjih dneh, bodo uresničljive, če boste k njim pristopili resno in objektivno. Zdaj ni čas, da bi dvomili vase ali svoje sposobnosti. Ste na pragu močnih, kozmičnih sprememb, zato vesolju pokažite, da ste pripravljeni na novosti. Bolj, ko boste si zaupali, boljše rezultate boste dosegli – brez obžalovanja.

Sporočilo karte pod številko 4 – Odin

Začnite slediti svoji intuiciji. Velikokrat vas je že vodila k želenemu, zato i razloga, da bi jo ignorirali. Vzemite si čas zase in premislite, kaj si želite in kaj pri določeni želji čutite. Če so to dvomi, razmislite, od kje prihajajo oziroma zakaj so nastali, da ne boste spregledali ali zamudili česa pomembnega. Vaša glavna naloga je, da si zaupate in znate prepoznati, kaj vam telo govori.

 

 

 

Sporočilo karte pod številko 5 – Dobrota

Ne bojte se zastaviti vprašanj. Sprašujte. Bodite radovedni in pripravljeni sprejeti odgovore – najsi bodo pozitivni ali negativni. To vas bo opolnomičilo in vam nudilo novo znanje, s katerim boste lažje stopili na pot, na kateri želite. Zdaj je čas, da spregovorite, da se izrazite in v realnost prenesete svoje misli. Stopite izven območja ugodja in naredite korak naprej – tudi v neznano.

Sporočilo karte pod številko 6 – Lady Nada

Prepustite se energiji ljubezni. Sprejmite vse občutke in čustva, ki jih čutite. Ne zapirajte se pred tem, kdo v resnici ste in kaj si želite. Dovolite, da ljubezen in strast vstopita v vaše življenje, nato pa počakajte, kako se bodo odnosi začeli prebujati. Bodite veseli in zadovoljni. V prihodnost zrite z optimizmom in pozitivnostjo. Zdaj je čas za lepe spremembe, pomembno je le, da stremite k ravnovesju – v sebi in vašem okolju.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram