Kakšno sporočilo se skriva pod izbranim srcem?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbranim srcem. Ko boste prebrali razlago, si vzemite nekaj časa za razmislek, nato pa naredite prvi korak k uresničevanju ciljev. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Začnite slediti svoji intuiciji. Velikokrat vas je že vodila k želenemu, zato i razloga, da bi jo ignorirali. Vzemite si čas zase in premislite, kaj si želite in kaj pri določeni želji čutite. Če so to dvomi, razmislite, iz kje izvirajo oziroma zakaj so nastali, da ne boste spregledali ali zamudili česa pomembnega. Vaša glavna naloga je, da si zaupate in znate prepoznati, kaj vam telo govori.

Sporočilo pod številko 2

Vzemite si čas zase in odkrijte, kaj potrebujeta vaša duša in telo. Zdaj je čas, da se podate na osebno popotovanje, saj boste spoznali veliko novosti, s katerimi boste uresničili svoje cilje. Najpomembnejše pa bo spoznanje, da lahko zaupate vase in svoje sposobnosti. Posledično bo to vodilo tudi k manjši odvisnosti od okolice oziroma zanašanje na mnenje drugih.

Sporočilo pod številko 3

Ne bojte se zastaviti vprašanj. Sprašujte. Bodite radovedni in pripravljeni sprejeti odgovore – najsi bodo pozitivni ali negativni. To vas bo opolnomočilo in vam nudilo novo znanje, s katerim boste lažje stopili na pot, na kateri želite. Zdaj je čas, da spregovorite, da se izrazite in v realnost prenesete svoje misli. Stopite izven območja ugodja in naredite korak naprej – tudi v neznano.

Sporočilo pod številko 4

Ne bojte se pokazati, kaj si želite in česa ne. Pred vami je obdobje, v katerem bodite strastni, željni in voljni. Ne tlačite in ne požirajte besed ali občutkov. Sprejmite jih in se jih ne sramujte. Tako doma kot na poslovnem področju utegnete doseči velike preboje, če se ne boste »držali« nazaj in čakali, da vas opazijo. Zazrite se vase in začutite, kako se po telesu pretaka življenjska sila.

Sporočilo pod številko 5

Veliko lahko dosežete, če boste le zaupali svoji intuiciji in svojim mislim. Ideje, ki se bodo razvile v naslednjih dneh, bodo uresničljive, če boste k njim pristopili resno in objektivno. Zdaj ni čas, da bi dvomili vase ali svoje sposobnosti. Ste na pragu močnih, kozmičnih sprememb, zato vesolju pokažite, da ste pripravljeni na novosti. Bolj, ko boste si zaupali, boljše rezultate boste dosegli – brez obžalovanja.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram