Kakšno sporočilo se skriva pod izbranim listom?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbranim listom. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec november, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Premislite, da bi opustili projekt ali določen cilj ter poiskali nekaj novega, kar vas bo bolj zanimalo. Zdaj je čas, da analizirate svoje želje in koliko časa ste jim namenili. Ne bojte se koraka naprej, saj bo le-ta prinesel nove izkušnje in informacije. Ne dovolite, da bi vas stari in nekoristni vzorci (ali cilji) zaustavili v življenju. Vaše ambicije in vizije vas bodo pripeljale do uspeha, zato prepoznajte, kakšni potenciali se skrivajo v vas.

Sporočilo pod številko 2

Čaka vas nova čustvena izkušnja, zato pustite občutkom prosto pot. Ne ignorirajte tega, kar čutite, ali tega, kdo ste. Zdaj je čas, da se začnete zavedati svojih čustvenih in intuitivnih potencialov. Pred vami so nove priložnosti, zato ne dovolite, da bi vam um preprečil, da bi užili novosti. To ne pomeni, da morate ignorirati razum, ampak da pustite, da enkrat srce stopi v ospredje. Začnite izkoriščati vse darove, ki vam jih nudi notranji svet in svet okoli vas.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je nenadno spoznanje, ki vas bo presenetilo in vam osvetlilo pot k nečemu novemu. Vaše dojemanje in razumevanje sveta se bosta spremenila, zaradi česar se bodo nekatera prepričanja preoblikovala. Ne boste pa se spremenili vi oziroma ne bo se spremenilo vaše bistvo. Srečali boste priložnost za rast, zato jo sprejmite. Ne glede na to, ali bodo nekatera spoznanja pozitivna ali slaba, sprejmite vse.

Sporočilo pod številko 4

Naučiti se morate plesati v ritmu življenja in izkoristiti vse prednosti, ki so vam dane. Ne pustite, da bi vas stari, omejujoči vzorci zasužnjili. V vas se skriva velik potencial, zato ga pokažite. Ne skrivajte se več pred svetom. Včasih boste želeno dosegli, če se boste prilagodili spreminjajočim se okoliščinam. Ne pozabite, kdo ste, najdite pa način, da se izrazite, ne glede na ovire, ki jih boste srečali v življenju.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram