Kakšno sporočilo se skriva?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbranim simbolom, nato pa ga sprejmite in se neustrašno napotite svojim ciljem naproti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu aprilu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali prisluhniti srcu in njegovim željam. Zdaj je čas, da se prepustite energiji ljubezni in uživate v zaljubljenosti. Postanite zaljubljeni v življenje in pustite, da vas vodi svetloba. Distancirajte se od negativnih misli in vzorcev. Ko boste spustili stare zamere iz srca, boste resnično zadihali in začeli ustvarjati pristne odnose. Ne zapirajte se pred drugimi in ne bežite pred ljubeznijo. Odprite roke in objemite vse, kar vam življenje ponuja.

Sporočilo pod številko 2

Začnite slediti vodstvu intuicije, ki vam v vsakem trenutku šepeta, kaj morate storiti. Z njeno pomočjo boste bolje spoznali dogajanje okrog sebe in osebe, ki so del vašega življenja. Ko boste vzpostavili stiku z resničnim jazom, boste lažje izkazovali in delili svojo ljubezen. Verjemite vase in si zaupajte ter negujte čarobni dar intuicije, ki vam je bil dan. Ne iščite več izgovorov, zakaj nečesa ne bi mogli storiti. Raje poiščite razloge, zakaj bi to morali narediti!

Sporočilo pod številko 3

Ne zapletajte se v govorice ali negativne pogovore z okolico. Bodite močnejši od tega in stremite k resnici. Svoje misli usmerite v pozitivno smer. Naj vas vodita jasnost in moč ustvarjanja. Skrbi, da bi se napačno odločili ali izbrali, pa pustite ob strani. Zdaj je čas, da začnete razmišljati pozitivno in drugim pomagate uvideti pot svetlobe. Ne podcenjujte luči, ki sveti v vas. Odločite se, kaj si želite, nato pa naredite prvi korak v smeri manifestacije tega.

Sporočilo pod številko 4

Vizualizirajte si svoje želje. Upajte si razmišljati, kaj bi bilo, če bi se začelo uresničevati vse, kar si želite. Bodite ustvarjalni in ne pustite, da bi se ustavili. Meja ni nebo! Napolnite se s pozitivno energijo in začnite opazovati svoje življenje. Pustite se presenetiti. Vsake sanje se začnejo z idejo, zato jih negujte. Ne pustite, da bi vam okolica govorila, kaj lahko in česa ne morete storiti. Zaupajte si in uspelo vam bo doseči nemogoče.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram