Kakšno sporočilo ima za vas vila?

Preberite si, kakšno sporočilo ima za vas vila. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec februar, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pomembno je, da mislite na tisto, kar si želite, in ne na to, česar se bojite. Zdaj je čas, da spremenite svojo perspektivo in se začnete obkrožati s pozitivno energijo. Negativno razmišljanje ima močne, slabe učinka, a ga lahko zaustavite. Pomembno je, da ga prepoznate in se odločujte, da boste spremenili mišljenje. To bo vplivalo na vašo energijo, počutje in odnose. Ker boste spoznali, kako močni in čudoviti ste, se boste lažje postavili zase, s tem pa naredili dodaten korak v boju proti negativnosti.

Sporočilo pod številko 2

K vam se prav ta trenutek stekajo nove energije obilja in priložnosti. Odprite roke in sprejmite novosti. Bodite pripravljeni tudi na tvegane poteze, saj boste tako spoznali, kakšna moč se skriva v vas. Zdaj ste na poti uspeha, zato je to odlično obdobje za nove začetke, le verjeti morate vase. Ne podcenjujte se, niti ne ignorirajte, kakšne rezultate prinaša vaše delo. Vedite, da je pred vami nešteto novim priložnosti, le zagrabiti jih morate. Ne iščite izgovorov, zakaj česa ne bi mogli narediti ali za kaj za nekaj ne bi bili pravi. Zdaj je čas, da stopite iz ozadja.

Sporočilo pod številko 3

Zaželite si nekaj, nato pa počakajte, da se želja manifestira. Pomembno bo le, da želja ne bo sebična, ampak v višje dobro. Bodite tudi hvaležni vsemu, kar ste doživeli in kar šele boste. Začutite pozitivno energijo v svojem srcu in dejstvo, da ste poklicani za nekaj več. Ne zadovoljite se s površinskim ali malim. Premislite, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste, in se zahvalite. Tako boste tudi neotipljive želje preobrazili v otipljivo, fizično obliko.

Sporočilo pod številko 4

Prepoznajte svojo notranjo moč. Ne vrtite se več v začaranem krogu negativnih misli in negotovosti. Zdaj je čas, da prekinete s starimi, omejujočimi navadami in vzorci razmišljanja. Vi ste tisti, ki se odloča zase in izbira svoje odločitve. Odločite se, da boste pokazali svojo moč in samozavest. Ne razmišljajte o tem, česar nimate, saj s tem k sebi privabljate negativne energije. Začnite se osredotočati na to, kar imate in kaj lahko iz tega razvijete.

Sporočilo pod številko 5

Čas je, da naredite korak naprej. Vzemite si več časa zase in osebno rast. Začnite spoznavati svoje resnične želje in hrepenenja. Ne iščite izgovorov, zakaj tega ne bi mogli storiti, ampak preprosto to naredite. Manj časa, ko boste analizirali ter delali seznam za in proti, manj priložnosti bo šlo mimo vas. Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in zagrabite vsako priložnost. Zapolnite svoje življenje s pozitivnostjo in stvarmi, ki so vam najpomembnejše.

 

 

  

TAROT "SREČA"

Oceni svoj dolgoročni prispevek k svetu in pokaži svojo željo po uspehu ...

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram