Kakšno obdobje je pred vami?

Preberite, kakšno obdobje je pred vami in na kaj se morate osredotočiti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 - Beli orel

V prihajajočem obdobju se boste morali posvetiti sebi, svojim koreninam in željam. Če boste ignoriral potrebe duha in telesa ter se obračali stran od tega, kar ste doživeli, se bodo pojavila protislovja. To ne bo povzročilo le notranjih konfliktov, ampak tudi spore z ljubljenimi osebami. Slaba dinamika bo vplivala na vašo celotno bit, kar pa lahko preprečite, če se boste zazrli vase in spoznali, kdo ste, kaj si želite in česa ne ter kaj vas je oblikovalo v osebo, ki ste danes.

Sporočilo pod številko 2 - Melchizedek

Čas je za korak naprej. V prihajajočem obdobju prepoznajte, kakšna znanja in sposobnosti se skrivajo v vas. Začnite uresničevati cilje, saj so vam energije naklonjene. Ne čakajte, da kdo drug naredi prvi korak, ampak sami pokažite spodbudo. Če boste trdo delali, se vam bo vse obrestovali. Na poti bo pomembno le, da boste ostali zvesti samemu sebi in se ne ustavili, ko se bodo pojavile ovire. Nanje poglejte kot na še eno sredstvo, ki vam bo ponudilo novo znanje.

 

 

Sporočilo pod številko 3 - Zelena Tara

Pred vami je obdobje, ki vam bo prineslo nove občutke. Začutili boste varnost, zadovoljstvo in nov ustvarjalni val. Slednji vas bo popeljal v novo smer, ki vam bo neznana, a vas bo vznemirjala na pozitiven način. V vas bo prebudila nekaj novega, s čimer boste lažje naredili korak naprej in prerezali vse negativne in omejujoče vezi s preteklostjo. Meje, ki ste si jih postavili sami in ki vam jih je postavilo okolje, pa boste zlahka prestopili in tako resnično zaživeli.

Sporočilo pod številko 4 - Boginja Brigid

V prihajajočem obdobju vas čakajo nova spoznanja, a se boste morali zanje zazreti vase. Potovanje globoko v dušo in srce vam bo prineslo nova znanja in občutke. Nejasnosti, dvomi in protislovja se bodo poslovila. Začeli boste spoznavati, kdo ste in kaj si želite. Postali boste bolj celovita oseba, s čimer boste dobili tudi nove želje. Ker se vam bo na nek način »odprl nov svet«, boste pripravljeni na nove cilje in oblikovanje novih želja.

 

 

Sporočilo pod številko 5 - Sveti Germain

Pred vami je obdobje, ki vam bo ponudilo izhod v sili. Vsa drama in ves kaos, ki vas obkrožata, ne bosta več predstavljala ovir. Dobili boste nov zagon, s čimer bo vse mogoče. Občutka, da se cilji in želje izmikajo, ne bo več. Poleteli boste na krilih pozitivne energije, kar bo pomembno vplivalo na vsa področja udejstvovanja: na ljubezen, finance, posel in osebno počutje. Ker boste vzeli vajeti življenja v svoje roke, marsikatere stvari ne bodo več nedosegljive.

Sporočilo pod številko 6 - Buda

V naslednjih dneh se boste morali distancirati od okolice in spoznati svoj resnični jaz. Če ne boste ustavili življenjskega ritma, bosta telo in duša postala zelo utrujena, posledice pa boste čutili na vseh življenjskih področjih. V preteklosti so se na račun tega že pojavile napake, zato si tokrat vzemite čas zase. Ne bo vam žal, saj se boste otresli starih bremen, navideznih ovir in obžalovanj. Četudi »ustavitev« koraka ne bo najlažja, to potrebujete, zato brez izgovorov!

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Ali se izogibaš nečemu ali nekomu? Ne moreš sprejeti pomembnih odločitev? Nehaj se spraševati, kaj te čaka in odkrij...

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram