Kakšno obdobje je pred vami?

Preberite si, kakšno obdobje je pred vami in na kaj se morate osredotočiti oziroma kaj opustiti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo jesen, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Opustite vse nepomembne misli o sebi. Ste oseba globokih in zrelih čustev, ki je sposobna močneje zaznati tudi potrebe drugih. Na svoja pleča ne jemljite bremen, ki niso vaša. Poskrbite za svoje ljubljene, a jim dovolite, da tudi sami spoznajo pomembne življenjske lekcije, s katerimi bodo osebno napredovali. Pomembno je, da se z ljudmi okrog sebe pogovorite o občutkih, saj se bo tako energija vseh vas dvignila na višji nivo in postala harmonična.

Sporočilo pod številko 2

Bodite pogumni in zaupajte v svoje darove. Ne vdajte se, ampak vztrajajte pri poti, ki ste si jo zastavili. Ste modra in vzdržljiva oseba, zato boste lahko uresničili svoje cilje in ideje. Pomembno pa je, da ostanete odprti za mnenje drugih, saj boste tako razširili svoje obzorje. Zdaj je čas, da naredite korak naprej, a pazite, da ne boste pregoreli. Kljub uspešni poti, ki je pred vami, boste morali najti čas samo zase in svojo dušo.

Sporočilo pod številko 3

Uravnovesiti morate domače in poslovno področje. Če boste pozornost usmerili le na eno stvar, se bo pojavilo nezadovoljstvo. Premislite, kaj si želite doseči in za kakšno ceno. Tako boste spoznali, katere so vaše resnične prioritete in česa ne potrebujete. Ko boste to spoznali tako zasebno kot poslovno, boste ustvarili celoto in temelje, zaradi katerih vas bo redkokatera ovira ustavila. Verjemite vase, ne bojte pa se opustiti neplodnih ali zastarelih načrtov.

Sporočilo pod številko 4

Ne hitite, ampak si vzemite čas zase in se poglobite v stvari ter odnose. Distancirajte se od negativnega, saj zdaj ne potrebujete dodatnih bremen. Bodite potrpežljivi, saj bodo odgovori na vaša vprašanja prišli ob pravem trenutku. Pozorni bodite tudi na svoje sanje, saj se bodo v njih skrivali načini, s katerimi boste lažje dosegli želene rezultate. Na splošno bodite odprti višjim energijam in informacijam, da boste obenem tudi duhovno rasli.

Sporočilo pod številko 5

Nekaj časa preživite s samim seboj. Koristilo vam bo, če boste prisluhnili notranjemu glasu. Meditacija bo imela pomembno vlogo, zato si zanjo vzemite čas. Naučite se biti in uživati s samim seboj. Nič ni lepšega kot biti sam sebi najboljši prijatelj. Spoznajte svoje resnične želje in hotenja. Naj pa vas ne bo strah občutka osamljenosti. Samota je nekaj popolnoma drugega in ne izključuje prisotnosti drugih v vašem življenju.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram