Kakšno obdobje je pred vami?

Preberite si, kakšno obdobje je pred vami in kako boste najlažje uresničili želene cilje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem se boste morali spoprijeti s svojimi strahovi in omejitvami. Energije vas bodo pozivale, da se poglobite vase in prepoznate, kakšna moč se skriva v vas. Spoznati morate, da se vam je odveč bati prihodnosti ali ponovitve preteklosti. Pomembna so dejanja, ki jih boste zdaj naredili. Usmerite pogled nase in svoje cilje – raziščite pa tudi neraziskano in razširite svoje obzorje. Prihaja čas, da pokažete več drznosti in izvirnosti, pri tem pa pazite, da ne bo strah zameglil vašega razuma.

Sporočilo pod številko 2

Samozavestno se boste morali soočiti z vsemi izzivi, ki prihajajo, pri tem pa paziti, da si ne boste naložili preveč bremen. Pred vami je obdobje, ko boste morali sprejemati hitre in jasne odločitve, a ne prestopiti meje brezglavosti. Vsaka vaša odločitev bo naložba za prihodnost, zato jo sprejmite preudarno in odločno. Zaupajte sebi, naredite načrt, nato pa korak naprej k realizaciji želenega. Določene zadeve boste lahko opravili naenkrat, nekatere, zlasti povezane z materialnim, pa bodo zahtevale vaš vaše pozornosti.

Sporočilo pod številko 3

V prihajajočem obdobju poglejte preko mentalnih in fizičnih ovir. Poglobite se vase in spoznajte, kaj je tisto, kar si zares želite in kaj vas osrečuje. Spoznajte srečo v sebi, nato pa začnite deliti to pozitivno energijo v svojo okolico. Drugačen, bolj svež pogled na dogajanje vam bo prinesel uspeh na materialnem in čustvenem področju, za to pa bodite hvaležni. Bolj, ko boste vsakodnevno prepoznavali svoje bogastvo in svoje notranje darove, bolj boste zadovoljni in srečni. Odločite se in premaknite svoje meje, rastite in se razvijajte.

 

  

 

TAROT LJUBEZEN IN SPRAVA

Kaj te čaka v LJUBEZNI? Se bo nekdanja ljubezen vrnila? Je še upanje za vaju? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram