Kakšno obdobje je pred vami?

Preberite si, kakšno obdobje je pred vami in kaj lepega vas še čaka. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh se posvetite uresničevanju inovativnih in kreativnih idej, saj boste z njimi dobili jasnejši vpogled na svoje sposobnosti in notranjo moč. Zdaj ste v obdobju obnove in prenove svojega življenja. Če boste pripravljeni na spremembe in drugačne pristope, boste izboljšali dogajanje tako na osebnem kot poslovnem področju. Pazite pa le, da si ne boste naložili preveč odgovornosti in obveznosti, saj bo pomembno, da boste ohranjali ravnovesje in bili nežni s samim seboj.

Sporočilo pod številko 2

Ko se boste znašli na razpotju, se ne ustrašite izbir, ki bodo pred vami. Zavedajte se, da bodo vse poti polne pomembnih življenjskih lekcij, s katerimi boste oplemenitili svoje življenje. Bodite sami sebi najboljši prijatelj oziroma prijateljica, saj boste tako resnično v stiku s samim seboj in prepoznali svoje resnične potrebe. Zavedajte pa se, da vsega ne boste mogli imeti ali obdržati. Da boste naredili prostor novim stvarem in izkušnjam, boste določene stvari morali pustiti za seboj. Zato se zazrite vase in se vprašajte, kaj vam je resnično pomembno.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je obdobje, ki vam bo prineslo nova znanja in spoznanja. Vsako novo lekcijo sprejmite in ponotranjite, saj se boste tako otresli ponavljajočih se napak in strahu, kaj bo prihodnost prinesla. Bodite optimistični in potrpežljivi ter se jasno izražajte. Vaše besede bodo zelo močne, zato govorite pozitivno in samozavestno, saj jih boste tako lažje in hitreje udejanjili. Z optimizmom boste v svoje življenje privabili tudi čudovite osebe in priložnosti, s katerimi boste uspeli in osebno zrasli.

Sporočilo pod številko 4

Posvetite se uresničevanju svojih ciljev. Opustite vse, kar niste vi in vas zavira na življenjski poti. Zdaj je čas, da premagate svoje strahove in zasijete v novi, jasnejši luči. Zaupajte vase in v spremembe, ki so pred vami, saj te prinašajo pozitivne premike. To veselje in zadovoljstvo, ki ga boste občutili, pa delite tudi z ljubljenimi osebami. Z njimi delite svoje občutke in zamisli, saj vam lahko nudijo zelo pomembne nasvete in podporo. Sledite svojim željam, ne zanemarite pa, kaj vam bližnji govorijo.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram