Kakšno čarobno sporočilo se skriva v steklenički?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas, nato pa se odločite, kako boste pristopili k osebi, na katero ste mislili. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka na ljubezenskem področju, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Vajin odnos je pred večjimi nihanji. Težje bosta našla skupen jezik in zrla isti prihodnosti naproti. Ne izgubite upanja in poguma, saj se bodo stvari izboljšale. Čakajo vaju krajši trenutki sreče, ki pa bodo pustili močne sledi. Ohranite zaupanje vase in v temelje odnosa, ki se gradijo tukaj in zdaj. V vas se skrivajo darovi in talenti, ki bodo očarali to osebo. Dogajanje pred vami ima višji namen, zato ne bežite stran pred ovirami, ampak nanje poglejte kot na izzive. Ko jih boste premagali, se boste tudi lažje odločili, ali vztrajati pri tej osebi ali ne. Čakajo vas nova spoznanja in nadgraditev osebne moči.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh se boste srečali s starimi čustvenimi bremeni. Počutili se boste ujete na eni točki oziroma kot da se že dlje časa vrtite v začaranem krogu. Brez iskrene komunikacije boste težje napredovali v odnosu. Osvetliti se mora preteklost, jo sprejeti in narediti korak naprej. To notranje potovanje bo obema omogočilo, da raziščeta nova obzorja. Čaka vaju izpopolnitev in nov začetek. Kljub temu da bo razvoj počasnejši, bo trud poplačan. Osvobodila se bosta preteklosti in svobodno ter neobremenjeno zaživela v sedanjosti. Na celotni poti bo v ospredju duhovno povezovanje in deljenje modrosti.

Sporočilo pod številko 3

Pred vama je edinstvena priložnost, da ubereta novo življenjski pot. Spremenita pristop k drug drugemu, odprta bodita za več poti. Z osebo se boste najlažje povezali, če boste zaupali svoji intuiciji, bili igrivi, lahkotni in umirjeni. Vaš sproščeni odnos bo naredil močen vtis. Manj, ko se boste obremenjevali, kaj si oseba misli o vas in kaj vaju čaka, bolj naravno se bo zveza razvijala. Ko bosta našla ravnovesje obeh energij, se bo vzpostavilo središče, center, na katerem bosta lahko zgradila trden in zanesljiv odnos. Dajte času čas in začnite uživati v sedanjosti.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram