Kakšno obdobje je pred vami?

Preberite si, kakšno obdobje je pred vami in kakšen bo uvod v novo leto. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem boste začutili olajšanje. Skrbi, ki so vas spremljale, se bodo poslovile in vam s tem omogočile, da se osredotočite na uresničenje načrtov, ki že nekaj časa čakajo na stranskem tiru. Pomembno bo, da se ne boste preveč ozirali v preteklost, ampak bili fokusirani na to, kaj lahko zdaj naredite. Pred vami so nova spoznanja in materialni napredki, ki vam bodo pomagali narediti korak naprej in začeti pisati novo poglavje v knjigi življenja.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju bo pomembna komunikacija. Dobili boste priložnost za nove, donosne dogovore, pri tem pa bo bistveno vlogo igral vaš način izražanja. Jasnost, odločnost in samozavest, ki se bodo čutili v tonu, vam bodo odprli številna vrata. Pri tem pazite le, da vas ne bodo pozitivne energije preveč zanesle, ampak da boste ostali na trdnih tleh. Dobro je, če boste razmišljali o prihodnosti, a bodite pri tem zmerni in realni, da ne izgubite jasne slike, kam vas pot vodi.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami so dnevi, ki prinašajo zadovoljstvo in veselje. Svoj pogled boste usmerili v prihodnost, s čimer se bodo določene stvari pozabile oziroma postavile na stranski tir – a upravičeno, saj bodo v ospredje stopile stvari, ki so resnično pomembne. Malenkosti oziroma majhne, nepomembne težave vas ne bodo več ustavile na poti, zato si lahko obetate kar nekaj uspehov in novih spoznanj, s katerimi boste lažje dosegli želeno.

Sporočilo pod številko 4

Novi začetki, nove energije. V prihajajočem obdobju vas čakajo novosti, ki bodo popestrile vaše življenje. Dobili boste priložnost, da drugače pogledate na svojo trenutno situacijo in premišljeno naredite naslednji korak. Pri tem pazite, da se ne boste prepustili strahu pred prihodnostjo, ampak da boste zaupali vase in svojo moč. Četudi so bile v preteklosti kakšne odločitve dobre in so vam prinesle uspeh, to ne pomeni, da bo tako tudi v prihodnje, zato bodite drzni.

Sporočilo pod številko 5

Prihajajoče obdobje bo polno topline in harmonije. Ob vas bodo ljudje, ki vas podpirajo in cenijo, kar vam bo dalo zagon, da začnete uresničevati vse svoje želje. Ker boste znali stare stvari pustiti za seboj, si boste s tem povečali možnost za nova spoznanja in nove dosežke. Pazite pa le, da ne boste preveč naivni in da okolici ne boste razkrili vseh svojih adutov. Nekatere stvari prihranite zase, saj boste s tem poskrbeli za element presenečenja.

 

 

  

TAROT LETNA NAPOVED

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram