Kakšni bodo prihajajoči dnevi?

Preberite, kakšni bodo prihajajoči dnevi. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v jesenskih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Prihajajoči dnevi bodo prinesli premike na področju denarja in materialnega, kar vam bo pomagalo uresničiti nekatere cilje. A pozor, s temi pozitivnimi spremembami bodo v vaše življenje vstopile tudi osebe, ki ne bodo najbolj iskrene. Pravi nameni ne bodo razkriti, zato bodite pazljivi, komu boste verjeli in v kaj se boste spustili. Če boste nepazljivi in naivni, boste hitro izgubili pridobljene nagrade. 

Sporočilo pod številko 2

Naslednji dnevi bodo polni sprememb in hitrega dogajanja. Dobili boste priložnost, da se končno premaknete naprej in začnete živeti življenje, ki si ga želite. Tempo dogajanja bo hiter, na trenutke celo prehiter, zato pazite, da ne boste izgubili vajeti oziroma jih predali nekomu drugemu. Sprva za to dejanje ne bo posledic, bodo pa kasneje tekom meseca prišli neljubi dogodki in občutek, da se igrate z ognjem. 

Sporočilo pod številko 3

Prihajajoči dnevi ne bodo prinesli najbolj obetavnih priložnosti, zato pazite, komu boste verjeli. V vašem življenju bo prisotna oseba, ki bo znala z besedami in če se ji boste preveč prepustili, se lahko hitro zgodi, da se boste znašli na točki obžalovanja. Poskrbite, da vas ne bodo vodila čustva, ampak goli razum, saj boste le tako dosegli premik naprej in se otresli dodatnim skušnjavam, ki bi vam na dolgi rok prinesle le oziranje nazaj v preteklost. 

Sporočilo pod številko 4

V prihajajočem obdobju bodo v ospredju čustva in ljubezen. Ne glede na vaše načrte, se bo pogosto zgodilo, da bodo čustva stopila v ospredje in zanetila nekaj konfliktov. Paziti boste morali, da ne boste delovali preveč impulzivno, saj bosta včasih tehten premislek in korak nazaj obrodila boljše sadove od hipnega delovanja. Pred vami je zanimiv čas, v katerem bo komunikacija igrala pomembno vlogo, zato ne bo odveč dvakrat premisliti, kaj boste rekli. 

Sporočilo pod številko 5

Prihajajoči dnevi bodo prinesli nekaj zmede in negotovosti. V vas bodo številne želje in načrti, a nič oprijemljivega. Nikakor ne boste vedeli, kako začeti, zato si bo pametno vzeti čas za premislek. Pri tem ne pustite, da bi okolica pritiskala na vas, saj se v vas samih skrivajo odgovori, kako naprej. Vi veste, kaj so prioritete in kaj ne, zato ne pustite, da vam drugi govorijo drugače, zlasti če v srcu čutite, da morate nekaj začeti.

 

 

  

USTVARI ŽIVLJENJE, KI SI GA ZASLUŽIŠ!

Odpravi ves čustveni nered ter stopi na pot pozitivnega in mirnega življenja...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram