Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec AVGUST, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Zaključek meseca bo prinesel občutek, da so se stvari končno postavile na svoje mesto. Od srca se bo zvalilo večje breme, zaradi česar boste manj obremenjeni in manj pesimistični. Vendar pa boste morali ravno zaradi tega paziti, da ne boste prehitro  pričakovali preveč. Srečali se boste z obljubami, ki bodo sladke in ravno prave, a če ne boste realni in preudarni, se lahko opečete – zlasti kar se tiče ljubezenskega področja in čustev. 

Sporočilo pod številko 2

Pozorni boste morali biti na svoje želje in pričakovanja. Zaključek meseca bo prinesel več obračanja v preteklost in iskanja odgovorov, zakaj se je nekaj zgodilo. Če boste preveč vpeti v to, česar ne morete več spremeniti, lahko zamudite ugodne priložnosti, ki vas čakajo. Vzemite si čas, predelajte stare stvari, nato pa odkrijte, kaj si resnično želite. Osredotočite se najprej na en cilj, saj razpršenost idej ne v tem času ne bo najboljša. 

Sporočilo pod številko 3

Zaključek meseca prinaša velik premik naprej. Ponudila se bo priložnost, da se končno premaknete naprej iz mrtve točke in začnete uresničevati svoje želje. A pozorno, saj boste morali pri tem pokazati veliko odločnosti in samozavesti. Če se boste prepustili toku dogajanja, lahko določene osebe nehote prevzamejo vajeti vašega življenja in vas začnejo usmerjati na pot, ki bo njih bo godu. Ne prepustite se ugodju, ampak ostanite na trdnih tleh – za vsako ceno! 

Sporočilo pod številko 4

Končno boste dobili priložnost, da osebi, ki si vas želi podrediti, poveste svoje mnenje. To bo sicer zahtevalo veliko odločnosti, poguma in drznosti, a če boste zaupali vase, vam bo uspelo. Ne bo lahko, saj bodo skušnjave, da bi pobegnili od konfrontacije, velike, a če boste verjeli vase, vam bo uspel velik preboj, ki bo prinesel lepe nagrade na vseh področjih življenja. Največje lahko pričakujete zlasti v odnosih in njihovi dinamiki.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram