Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca. Če vas zanima podrobnejši vpogled, kaj vas čaka v tem tednu in kaj vse se bo ponudilo do konca meseca, pa kliknite tu. >>

Sporočilo pod številko 1

Zaključek meseca bo v znamenju čustvenega prebujenja. V sebi boste začutili nekaj novega, zaradi česar boste pripravljeni na drzne in pogumne odločitve. To vas bo zlasti v ljubezni vodilo do novih in zanimivih izkušenj, premike pa lahko pričakujete tudi drugje, saj boste bolj v stiku s samim seboj. Točno boste vedeli, kaj si želite in česa ne, zaradi česar vam uspehi ne uidejo. Pazite le, da vas občutki ne bodo zanesli v višave – z eno nogo ostanite na trdnih tleh.

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, ko boste morali pokazati veliko objektivnosti in zmernosti. Če ne boste znali jasno pogledati na situacijo, vas lahko določeni dogodki vodijo k prevelikih pričakovanjem. Energije okrog vas bodo ugodne, kar pa ne pomeni, da se boste lahko spozabili in začeli graditi gradove v oblakih. Zaključek meseca izkoristite za vpogled vase in analizo vseh želja. Nekatere boste morali prestaviti na naslednji mesec, saj boste imeli takrat dovolj informacij za uspešno realizacijo.

Sporočilo pod številko 3

V zadnjih dneh meseca boste morali biti zelo pozorni na svoja dejanja in odločitve ter vpliv okolice. Ugoden čas vas bo napolnil z zadovoljstvom in optimizmom, a tudi naivnostjo. In ker bodo okoli vas osebe, ki bodo želele izkoristiti vašo nepazljivost, ne razkrijte preveč informacij, zlasti pa ne poslovnih in finančnih. Četudi ne boste videli negativnih namenov, bodo le ti prisotni, zato dvakrat premislite, preden boste nekomu izdali svojo strategijo ali nove ideje.

Sporočilo pod številko 4

Zaključek meseca bo prinesel sentimentalnost. Začeli se boste vračati k starim zadevam, zaradi česar bo sedanjost »trpela«. Poskrbite, da boste staro uredili, a se ne zadržujte preveč v fazi obujanja starih spominov in razmišljanja, kaj bi se zgodilo, če bi se lahko odločili. Zdaj namreč vplivate na svojo prihodnost, zato ne razmišljajte o nečem, česar ne morete spremeniti. Naj bo preteklost vaša učiteljica – le tako boste dosegli želeno in se znebili odvečne prtljage.

 

  

 

KAJ TE ČAKA V PRIHODNOSTI?

Odkrij, v znamenju česa bo ta teden in kje se skrivajo priložnosti za uresničitev želja!

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram