Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v zadnjem poletnem mesecu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Ob zaključku meseca boste morali premisliti o vlogi moči v svojem življenju. Razmisliti boste morali, kako se soočate z okoliščinami in ljudmi, katerih energija se ne ujema z vašo. Če boste svojo moč usmerili v stvari, ki bodo v višje dobro in vam pri tem pomagale doseči želeno, boste v nov mesec vstopili prerojeni in z veliko več jasnosti. Prav tako bo pomembno, da si boste vzeli čas in razmislili, kaj si sploh želite ustvariti in kaj ste za to pripravljeni storiti oziroma čemu ste se pripravljeni odreči.

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, v katerem se boste morali naučiti igrati več vlog. Enkrat boste morali prevzeti vlogo nežne osebe, ki zna prisluhniti, spet drugič pa pokazati »zobe« in odločnost. To ne pomeni, da vas čakajo konflikti, ampak da boste lažje dosegli želene premike, če boste stopili v ospredje. Ko boste znali oceniti, kdaj je čas za eno in kdaj čas za drugo, boste lažje krmarili skozi življenje. Za vas je pomembno, da znate pokazati moč in nežnost, saj vas bo to vodilo k novim spoznanjem.

Sporočilo pod številko 3

V zaključku meseca boste morali pokazati več razumskosti, če boste želeli sprejeti pravične odločitve in se izogniti pristranskosti. Vendar pa boste morali pri tem paziti, da vas ne bo preveč zaneslo in da okolica v vas ne bo videla hladne osebe. Upoštevati boste morali vse okoliščine, saj boste tako dosegli želeno ali pa vsaj stopili na pot, ki vas bo popeljala do uspehov, po katerih hrepenite, in do novih priložnosti.

Sporočilo pod številko 4

Konec meseca se boste srečali s številnimi izzivi, pri katerih boste morali uporabiti vse svoje izkušnje. Če boste ignorirali, kaj vas je preteklost naučila in si zatiskali oči pred resnico, se boste začeli loviti v začaranem krogu. Pomembno bo, da boste še pred vstopom v nov mesec znali združiti novo s starimi elementi, saj boste na ta način lahko ustvarili nekaj nepričakovanega in drugačnega.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram