Kakšen bo zaključek meseca junija?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca, nato pa v nov mesec vstopite odločno in samozavestno ter pripravljeni premikati nove meje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka julija, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Zaključek junija bo v znamenju ljubezni. Okoli sebe boste čutili prijetne in nežne energije, kar bo predvsem vplivalo na razvoj odnosov – že obstoječih in novih. Pripravite se na spremembe, s katerimi boste spoznali, na koga se lahko resnično zanesete in kdo vam je vedno stal ob strani. Povezava z ljubljenimi osebami se bo okrepila, kar bo posledično vplivalo tudi na vaše počutje, razmišljanje in čustva. Občutili boste svobodo, zaradi česar boste tudi osebno napredovali in lažje na svet gledali s pozitivnimi očmi.

Sporočilo pod številko 2

Konec meseca bo v znamenju zaključevanja. Ponudila se vam bo priložnost, da se umaknete stran od kaosa vsakdanjega življenja in drame, ki ni nujno vaša. Začeli se boste osvobajati negativnih in napornih vezi, zaradi česar bo začetek novega meseca drugačen. Vse, kar boste do konca junija naredili oziroma zaključili, bo imelo močan pomen, zato se ne ustavite na svoji poti. Bodite pogumni in ne analizirajte preveč, kaj bi lahko bilo, če bi se drugače odločili. Prisluhnite svojemu srcu in umu ter naredite prostor novim (pozitivnim) energijam.

Sporočilo pod številko 3

Ob koncu meseca boste v ospredje postavili višje dobro oziroma boste ob strani pustili lastne želje. Začeli boste razmišljati, kaj lahko naredite, da bodo tudi drugi občutili, da lahko vplivajo na svet. V naslednjih dneh ne bo v ospredju ego, ampak želja po povezovanju z drugimi. Četudi bodo določena dejanja manjša, bodo pomembna, saj se boste dotaknili srca marsikatere osebe. In to bo naredilo razliko, zaradi katere se bo spremenil svet – če ne njihov osebni, pa vsaj širši prostor.

Sporočilo pod številko 4

Stopili boste korak naprej. Konec meseca vas bo navdal z željo po spremembah na vseh življenjskih področjih. Ker se bodo energije okoli (in znotraj) vas malce spremenile, boste želeli uvideti svetle točke. Več optimizma oziroma pripravljenost, da se najprej fokusirate na pozitivno, bo močno vplivala na vse, s čimer se ukvarjate. Lahko, da bo sprva premik močan in vam na trenutke vzel sapo, a odločitev za svetlobo bo prinesla le pozitivne premike.

 

  

 

TVOJA PRIHODNOST TE ČAKA!

Kaj te čaka na področju LJUBEZNI, FINANC, KARIERE in SREČE? Klikni in odkrij ZDAJ...


Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram