Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka poleti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Odin

Zaključek meseca bo prinesel nova spoznanja. Vaša intuicija se bo izostrila, zato boste v določenih situacijah korak pred drugimi. In to bo pomembno, saj boste tako lažje dosegli želene premike. Če si boste znali prisluhniti in sprejeti vse, kar čutite in mislite, boste v nov mesec vstopili prerojeni. Obnovljene zaloge energije vam bodo omogočile spremembe, o katerih že nekaj časa sanjate. Nikar pa ne bodite preveč zaletavi, saj bo kljub ugodnim energijam pomembna premišljenost.

Sporočilo pod številko 2 – Upanje

Zaključek junija bo v znamenju ljubezni. Okoli sebe boste čutili prijetne in nežne energije, kar bo predvsem vplivalo na razvoj odnosov – že obstoječih in novih. Pripravite se na spremembe, s katerimi boste spoznali, na koga se lahko resnično zanesete in kdo vam je vedno stal ob strani. Povezava z ljubljenimi osebami se bo okrepila, kar bo posledično vplivalo tudi na vaše počutje, razmišljanje in čustva. Občutili boste svobodo, zaradi česar boste tudi osebno napredovali in lažje na svet gledali s pozitivnimi očmi.

 

 

Sporočilo pod številko 3 – Gaja

Ob koncu meseca boste v ospredje postavili višje dobro oziroma boste ob strani pustili lastne želje. Začeli boste razmišljati, kaj lahko naredite, da bodo tudi drugi občutili, da lahko vplivajo na svet. V naslednjih dneh ne bo v ospredju ego, ampak želja po povezovanju z drugimi. Četudi bodo določena dejanja manjša, bodo pomembna, saj se boste dotaknili srca marsikatere osebe. In to bo naredilo razliko, zaradi katere se bo spremenil svet – če ne njihov osebni, pa vsaj širši prostor.

Sporočilo pod številko 4 – Sveti Germain

Konec meseca bo v znamenju zaključevanja. Ponudila se vam bo priložnost, da se umaknete stran od kaosa vsakdanjega življenja in drame, ki ni nujno vaša. Začeli se boste osvobajati negativnih in napornih vezi, zaradi česar bo začetek novega meseca drugačen. Vse, kar boste do konca junija naredili oziroma zaključili, bo imelo močan pomen, zato se ne ustavite na svoji poti. Bodite pogumni in ne analizirajte preveč, kaj bi lahko bilo, če bi se drugače odločili. Prisluhnite svojemu srcu in umu ter naredite prostor novim (pozitivnim) energijam.

 

 

Sporočilo pod številko 5 – Mahavatar Babaji

Zaključek meseca bo prinesel željo po širitvi obzorja. Želeli si boste povečati svoje znanje o določenih stvareh, kar vas bo usmerilo na novo pot. Bolje boste razumeli povezave med določenimi stvarmi in tudi osebami. To bo vplivalo na odnose – poslovne in ljubezenske, zaradi česar se bodo marsikatere povezave preoblikovale. To ne pomeni, da se bodo odnosi zaključili, ampak da boste nanje pogledali z drugega zornega kota.

Sporočilo pod številko 6 – Sanat Kumara

Stopili boste korak naprej. Konec meseca vas bo navdal z željo po spremembah na vseh življenjskih področjih. Ker se bodo energije okoli (in znotraj) vas malce spremenile, boste želeli uvideti svetle točke. Več optimizma oziroma pripravljenost, da se najprej fokusirate na pozitivno, bo močno vplivala na vse, s čimer se ukvarjate. Lahko, da bo sprva premik močan in vam na trenutke vzel sapo, a odločitev za svetlobo bo prinesla le pozitivne premike.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram