Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite, kakšen bo zaključek meseca. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Ob zaključku meseca boste začutili več igrivosti. Obveznosti in odgovornosti, ki vam predstavljajo izziv, ne bodo več v ospredju. Lažje se boste sprostili in se prepustili notranjemu otroku. Svet se bo obarval, barve bodo živahnejši, vonji pa močnejši. Ker se ne boste obremenjevali s tem, kaj si drugi mislijo, boste resnično zaživeli, s tem pa posledično našli tudi nove, sveže načine, s katerimi boste lažje dosegli želeno, ko se boste vrnili v »zreli« svet.

Sporočilo pod številko 2

Konec meseca bo okrepil vašo intuicijo. Lažje boste zaznali, kaj si drugi mislijo in želijo. Na neki način boste znali »brati med vrsticami«, kar bo olajšalo marsikatero stvar. Poleg tega boste pripravljeni stopiti korak nazaj in pustiti, da se določene zadeve odvijejo same od sebe. To bo prineslo veliko novosti in znanja, zaradi katerih se boste otresli impulzivnosti in želje, da bi bili stalno v ospredju. S tem ni nič narobe, a drugačna perspektiva lahko nudi zanimive uvide.

Sporočilo pod številko 3

Zadnji dnevi meseca bodo prinesli nov pogled na dogajanje okrog sebe. Manj bo obremenjevanja, kaj si drugi mislijo in kaj pričakujejo od vas. Ker boste na pretekle izkušnje pogledali z večjo modrostjo, boste našli notranji mir in harmonijo. Začeli boste delati na tem, kar si že od nekdaj želite doseči ali postati. Preteklost vas ne bo več ovirala, ampak boste iz nje črpali pomembne informacije, zaradi katerih boste lažje uspeli.

Sporočilo pod številko 4

Zaključek meseca bo prebudil vaše vodstvene sposobnosti. Našli boste moč, da stopite v ospredje in pokažete, kaj znate. Skrivanje v senci in sprejemanje kompromisov za korist drugih ne bo več na dnevnem redu. Začeli boste stopati sizsvoje »lupine«, kar bo presenetilo tako vas kot druge. Resnično boste zasijali, zato boste v nov mesec vstopili z več optimizma in pozitivnosti. Vse, kar vam je nekoč predstavljalo izziv, se bo razblinilo.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram