Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca, nato pa z odločnostjo stopite v nov mesec. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec november, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Ob koncu meseca vam samozavesti ne bo manjkalo. Pripravljeni se boste soočiti z vsemi novimi izzivi. Pri tem vam bodo v veliko pomoč izkušnje, še najbolj pa razumsko mišljenje. Za vsako odločitev si zato vzemite čas, saj vas lahko vodijo v zelo plodno obdobje. Nikar pa ne analizirajte preveč, da ne boste izpustili ugodnih priložnosti. Bodite analitični, a pripravljeni na ostre poteze. Presenečeni boste, kako hitro se bodo nekatere težave na ta način razrešile.

Sporočilo pod številko 2

Ob zaključku meseca se bo povečal občutek po odmiku od drugih in želja, da se bolje spoznate. Več časa boste namenili sebi, zaradi česar boste pridobili nova znanja. To vam bo pomagalo, da boste lažje sledili svojim resničnim željam in sanjam. Pazite pa, da ne boste predolgo v osami, ampak delite nove modrosti s svojimi ljubljenimi, saj bo to poglobilo odnose. Delite tudi svoja prepričanja, saj ta resnično odražajo, kdo ste.

Sporočilo pod številko 3

Zaključek meseca bo prinesel željo po odkrivanju neznanega in novega. Stremeli boste po duhovni rasti, kar bo življenju prineslo drugačen čar. Pozorno prisluhnite svoji intuiciji, saj vam bo ta pomagala stopiti na pravo pot. Bodite pa odprti tudi za dejstvo, da vas lahko k novemu znanju pripelje več poti. Prepustite se navdihu, ki vas bo spremljal v nov mesec in ga prenesite v realnost. Začnite uresničevati svoje sanje, saj vam bodo vrata za to odprta.

Sporočilo pod številko 4

Zaključek meseca bo prinesel številne priložnosti, da dokončate stare zadeve in se pripravite na novo poglavje. Brezskrbno boste žonglirali z obveznostmi in se prepuščali domišljiji. Le-to izkoristite tudi pri reševanju starih težav: svež pogled in odprt um vam bosta ponudila raznolikost rešitev. Le dovolite si, da stopite izven ustaljenih meja in si upate več. Bodite pogumni in lahkotnega srca, saj se vam bodo tako odprla tudi vrata k uspehu.

Sporočilo pod številko 5

Zaključek meseca bo prinesel več zaupanja vase in temelje, ki ste jih postavili. V sebi boste začutili novo moč, s katero boste začeli premikati meje. Naredili boste prvi korak na pot, ki vam bo odprla obzorje. V življenju boste vzpostavili red, kar se bo odražalo na vseh področjih, zlasti pa v odnosih. Ker se boste znali postaviti zase in se otresti omahovanja, boste zasijali in ponovno zaživeli. Ne boste pa izgubili trdnih tla pod nogami, saj bo stik z realnostjo močnejši kot običajno.

Sporočilo pod številko 6

Zaključek meseca bo od vas zahteval več osredotočenosti in nadzora nad življenjem. Okoli vas bodo neštete priložnosti, ki ne bodo nujno najboljše za vas v tem trenutku, zato bodite zelo pozorni pri sprejemanju svojih odločitev. Če se boste prenaglili, lahko kasneje to obžalujete, kar pa bo vplivalo tudi na vaša čustva. Najdite ravnovesja med razumom in čustvi, saj boste tako lažje dosegli dolgoročne in prijetne rezultate.

Sporočilo pod številko 7

Ob koncu meseca boste začutili naval domišljije in ustvarjalnosti. V sebi boste ponovno začutili igrivost, zaradi česar se bodo spremenili odnosi in načini, s katerimi pristopate k težavam. Občutek topline bo omogočil poglobitev odnosov – starih in novih. Sentimentalnost vas bo spremljala ob vstopu v nov mesec, a na pozitiven način. Prevladali bodo pozitivni spomini in občutki, zaradi česar se boste lažje otresli negativnih navad in vzorcev, ki vas spremljajo že nekaj časa.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram