Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca, in kaj lahko pričakujete, nato pa se pripravite na novosti, ki jih prinaša mesec oktober. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in uspeti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Zaključek meseca bo v znamenju pozitivne energije in pozitivnega razmišljanja. Vse se bo odvijalo po pričakovanjih tako na poslovnem kot zasebnem področju. Energije vas bodo podpirale in spodbujale, da vse zadeve in načrte spravite na višjo raven. Prav tako boste dobili priložnost, da si ustvarite okolje, ki bo temeljilo na ustvarjalnosti, ljubezni in blagostanju. Pomembno pa bo, da se boste znali distancirati od negativnih vplivov in na splošno stremeli k življenjskemu ravnovesju.

Sporočilo pod številko 2

Zdelo se vam bo, kot da ste ujeti na eni točki oziroma da je vaše življenje zašlo v slepo ulico. Morali se boste zazreti vase in analizirati, katere odločitve so vas pripeljale do sem. Namesto da bi čakali, da se kaj zgodi, se odločite za akcijo. Prisluhnite sebi in se odločite za novo smer, pri tem pa se ne ozirajte na to, kaj vam bodo drugi rekli ali si želeli. Opustite vse strahove, da vam ne bi uspelo in se osredotočite samo na to, kar nameravate doseči.

Sporočilo pod številko 3

Zadnji teden meseca boste spoznali, da imate moč in disciplino, da uspete. Vodila vas bo močna želja po novih izzivih, kar bodo opazili tudi drugi. K sebi boste privlačili nove priložnosti in ljudi, s katerimi boste lahko sklenili uspešna sodelovanja. Ste v fazi novih spoznanj, zato sprejmite vse dejavnike, ki bodo okoli vas, in najdite način, da jih izkoristite. Pri tem pa ne pozabite nase in na svoje počutje, da ne bo zagon vodil k izgorelosti.

Sporočilo pod številko 4

Zaključek meseca vas bo postavil na trdna tla. Spoznali boste, da morate svoje zahteve in pričakovanja do sebe povečati. Zdaj ni ugoden čas, da bi bili pasivni in čakali, kdaj se bodo zgodili veliki preobrati. Vzemite si čas, da razmislite, kaj si sploh želite in zakaj ne ukrepate. Začnite verjeti vase, poslovite se od strahov in skrbi, kaj bo prihodnost prinesla. Če zdaj ne boste ukrepali, se boste ujeli v začaranem krogu. V vas je skrita moč, s katero boste dosegli želeno, le premakniti se morate.

Sporočilo pod številko 5

Dobili boste občutek, da morda niste pripravljeni na odgovornosti in novosti, ki vam jih naslednjih mesec prinaša. Občutek negotovosti vas bo pripravil, da začnete resneje razmišljati o tem, kako k stvarem pristopate in kako jih uresničujete. Zdaj je čas, da spremenite svoj pristop in uskladite vse, kar morate narediti. Na dolgi rok vam bo to prineslo srečo in zadovoljstvo ter več izobilja. Ko boste začeli verjeti vase, boste k sebi pritegnili na splošno več pozitivnega.

Sporočilo pod številko 6

Zaključek meseca bo v znamenju ljubezni in čustev. Vaše želje se bodo začele uresničevati, ustvarili boste lahko globoko duhovno vez. Znali boste uživati v družbi oseb, ki vam največ pomenijo. Med vami bo vladalo toplo in sproščeno vzdušje, ki vas bo še bolj povezalo in vse odnose popeljalo stopničko višje. Pretekle izkušnje vas ne bodo več ovirale, temveč vam bodo nudile pomembne lekcije, s katerimi se boste v prihodnje izognili marsikateri napaki.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram